emilia

Mä oon Emilia, oon syntyny vuonna 1998. Oon sukupuoleltani nainen ja mun kansalaisuus on suomi. Oon asunu pienestä elämästäni noin kahdeksantoista vuotta Salossa, mutta sittemmin muuttanut Tampereelle opiskelujen perässä (joita ei tosin kirjoitus hetkellä ole ::D)

Mulla on pohjakoulutuksena datanomin koulutus. Mä oon kiinnostunut koodauksesta, valokuvauksesta ja piirtämisestä - sekä kirjoittamisesta. Mä oon kuvannut vuodesta 2013, aktiivisesti pari vuotta, nyt se on ollut vähän on-off hommaa.

Mun urahaaveet ja haaveet tulevaisuuden suhteen on melko simppelit. Isona mä haluisin olla ehkä websivujen suunnittelija, ehkä graaffikko. Tai ehkä joku somepersoona. En tiedä.

Koska blogissa on aika vähän lifestyle juttuja, joskus kuitenkin niitäkin, niin pelit ovat aika iso juttu. Tällä hetkellä pelaan eniten Heroes of the Storm nimistä videopeliä, joka on lyhyesti selityettynä Blizzardin kehittämä moba. Muuten mä pelailen Assassin's Creedejä ja muita hassunhauskoja yksinpelejä. Pelialustoihin kuuluu niin PC, Xbox One sekä PS2&3.

Valokuvaukseen kuitenkin palatakseni, niin kuvat otetaan Nikon D3100, johon mulla on kittiobjektiivi sekä AF-S Nikkor 55-300mm. Jalustakin saattaa olla joskus mukana. Kuvat puolestaan muokkaan Affinity Photolla sekä tarvittavat grafiikat teen ohjelman sisarella Affinity Desingerilla.

Tosta alhaalta kuitenkin löydät juttuja millä mut voi tavoittaa, jos haluaa mut tavoittaa.


contact → ahokas.emilia@gmail.com
snapchat → hopeaprinsessa
instagram → @emelimia
valokuvausinstagram → @emelimiaphotos 
Battle.net → silvercliche#2215
steam → silvercliche