Oct 27, 2013

SamoajaExplo 2013
SamoajaExplo. Mitä siitä voi sanoa? Ihan mahtavia ihmisiä jaja tunnelma. Gash. Tietenkin kusipäisyyttä ja itkua ainakin mun kohalle liittys, vaikkei kukaan mun kyyneliä nähnykkää (: ..

Asiasta kuitenkin kukkakaaliin, kyseessä oli siis partiotapahtuma - nimenomaan samoajille suuniteltu/suunnattu. Oli hienoo tavata samanikäsiä ihmisiä - vaikka tosiasissa siellä olikin kaks vuotta vanhempia :D:D..Perjantain siellä oli sellane ExploSPA, Riihimäen uimalassa, jossa.. No, ihmiset pomppi ja ui ja biletti :D Mun osalta se meni istumiseks koska.. No, uimapuvut ja se kiljumisen  määrä D: enkä mä muutenkaan oo koskaan pitänyt mistää erikoisemmasta bilettämisestä.

Lauantaina olikin sitte erilaisia taskuja - ite olin valinnu valokuvauksen, elävän kirjaston ja tuntemattomiiin tutustumisen. Pakko sanoo, et mieluisimmat oli valokuvaus ja elävä kirjasta, koska valokuvaus on mukavaa [ vaikka paska siinä olenkin ] ja elävä kirjasto.. No, sain tutustuu uuteen ihmiseen.

Kaikki varmaan tajuaa, mikä oli valokuvauksen periaate - mennään kuvaamaan jotain aktiviteettia tms.

Elävä kirjasto puolestaan on erilaisempi - siinä sä sait valita ihmisen [ mä ja katja valittiin japanilaisen pop-kulttuurin fani ] ja sit sait sen kanssa keskustella sen kakskyt minuuttia (: sait kysellä ja kaikkee - se oli mahtavaa. Ainoona miinuksena oli se, et ite sain kysellä koko ajan.. No, ei se mitään (:

Tuntemattomiin tutustuminen.. Eiköhän nimikin sen jo kerro :D


Tää jätkä - oletan siis sen ollleen jätkä - jäi mulle oikee tollee poseeraamaan :D
Ja tähän ihan loppuun vielä kuva jätkistä, jotka ravas siel mun huoneessa KOLMESTI hakemassa suklaakeksejä :c niil ei ollu ees lupaa ottaa niitä prkl. Tai no, kahella oli, Sami nyt vaan.. Otti.HUOMATKAA mikä laatu - ne osaa todellaki käyttää kameraa. näkemisiin, jos ensikerralla hieman laadukkaampia kuvia c;


No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.