Mar 29, 2014

Jos sä dissaat mua, mä dissaan sua takas.


Mulla on ollu hiukan hankaluuksia alottaa kirjottamaan. En tiiä miks. Se vaan tuntuu järjettömän hankalalta.

Olin torstaina kattomassa Peppi Pitkätossua, Sain tietää asioita, joita mun ei tarttis tietää. Join kahvia. Ja. Tota.

Perjantaina lähin Isko-leirille. Siel tapasin ihmisiä. Liikaa. Ahistus. Opeteltiin kuitenkin leikkejä ja kaikkea "mukavaa". En sitte tiiä mikä loppupeleissä lasketaan mukavaksi, koska mä ahistuin oikeesti osasta niistä. Sain kuitenkin juteltua kaikesta kiinnostavasta Sebun kanssa pitkästä aikaa. Oikeesti, en muista koska viimeks olisin jutellu jostain asiasta noin  hyvin. 

Mut kyl tohon mahtus hiukan.. Ajatteluakin, jos näin vois sanoa. Ykskin tehtävä siel oli, et piti hakea kaks juttua luonnosta, jotka kuvastais hyvää ja huonoa; noi Raamatun päällä olevat kivet oli miun asiat. Terävä ja sileä kivi. 

Terävä kivi kuvasti lähinnä huonoja aikoja; aikoja, jollon mulla meni huonosti, koska miuu arvosteltiin ulkonäön, lempinimen mielipiteiden ja arvojen perusteella, mikä on aika hullua, koska ei niiden kautta voi ihmistä arvostella. Voiko ihmistä ees vihata? 
Sileä kivi sen sijaan kerto hyvistä ajoista, syksystä, sateesta, riparista.. Ja niin edelleen.

Pakko kyllä myöntää, et alon miettimään omaa käyttäytymistäni. Se ei oo mitään maan parasta, mutttaaaah.. Ehkä mä pystyn muuttumaan. Mut se tuskin tapahtuu pitkään aikaan. 

Kahvia join ihan tarpeeksi, ei siinä mitään. Liikaa jopa. Noh, ei se mitään, ehkä pysyn hereillä hiukan pidempään tänä yönä.

Mulle kuuluu pääasiassa hyvää, vaikkei sitä päällepäin huomaiskaan. PItäkää hauska viikonloppu tai jotain, mäkin yritän pitää hauskaa (:

  Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana - Rakkaudella Vihaajille
Dan Bull South Park; Stick Of Truth Rap
No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.