Aug 19, 2014

"Emilia mitä sä teet?"
Ihmisten perseitä tuntuu kutittavan enemmänkin se, että mä olen koneella ja laataan kuvia/pelejä, kuin se, mitä mä teen muuten. Mä en ymmärrä, miten ihmiset aina onnistuu valittamaan mulle mun tekemisistä just sillon, ku mä oon koneella, mutta kappas kepponen, ei ketään kiinnosta kun mä oon itkemässä huonene nurkassa/vaatehuoneessa/sängyllä.

Nohnoh, jotta koko kirjotus ei menis pelkäksi valittamiseksi ni voisinki sanoa, että mulla on ollut "todella" hauskat muutamat päivät. Asiahan on nyt niin, että mulla on ollu hyviäkin hetkiä tässä viikkojen aikana, mutta jos ihan totta puhutaan, joka ikinen päivä on tasan päättyny siihen, että mää on ahdistunu. Ja voi kyllä, noi kuvat on muutamien viikkojen takaa sillonku oli viel kiva auringonpaiste.

Okei, perun sanani. Tätä kirjoittaessa tuolla pihalla OIKEASTI paistaa aurinko, eikä siellä sada. Hassua. Oon myös pohtinu hassuja kysymyksiä hassunhauskoista aiheista. Eipä miun viikkoihin kuulu mitään uutta.

Ja mulla ei ole vieläkään kahvia. Ei joku haluais tulla tänne mulle sitä keittämään?


No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.