Aug 9, 2014

GraffitiSe fiilis ku tajuat että koulut alkaa ylihuomenna. Hassua, sanoisinko. Pääsen alottaan amiksen. Jes. Tosin, huonojakin puolia löytyy, jos totta puhutaan. Mut mä en jaksa tai halua keskittyä niihin. Mua ei huvita keskittyä niihin. "Ei kannata olla pessimisti, ei se kuitenkaan onnistu", lause, jonka mun fiksu hissan/uskonnon/yhteiskuntaopin opettaja laukas. Ja vissii ainoo lause, minkä oikeesti muistan yläasteen opetuksista,.

Mä en oo koskaan ollut mikään varsnainen priimus koulussa. Silti osallistuin tukioppilastoimintaan ja olin vapaaehtosena kaikessa kivassa. Mut mä en kuitenkaan haluu sitä aikaa takas. Mä en haluu palata takas siihen luokkaan, koulusta puhumattakaan. Vaikka noi kolme vuotta oli yksiä parhaimpia vuosia, mä en halua takaisin. Ihan vaan sen takia, koska pitää siirtyy eteenpäin.

Ainakin mä haluan.

Olin kuitenkin eilen illalla kuvaamas tuol Salon graffiti seinäl. En muuten omista oikeuksia noihin graffiteihin. Mun piti ottaa asukuvatki mut sit se hiukan jäi mut nah barh, tää kelpaa hyvin. Ainakin mulle♥ Olin myös  sosiaalinen ja kävin akvaariolla , tarjosin tynskälle kahvit ja sillee. Oli hauska päivä. Ainakin siihen asti kunnes jäin lukkojen taakse. Niijjuu ja Tynskä oli kiva ja oli mukana ja autto kuvaamises♥

btw, kuunnelkaa viel Neuvostoliiton kansallishymni, kun joku ystävällinen Ano sen tonne kommenteihin joskus linkkas♥
2 comments:

 1. Anonymous10/8/14

  tooss on muuten 91 533 katsomis kertaa ja joku 40 dislikee joka on kinda kiinostavaa t:joku ystävällinen Ano :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tästä huomautuksesta, olisin itsekin varmasti löytänyt sen sieltä♥

   Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.