Aug 25, 2014

Will you show me the way?mul on maailma paras jätkä, joka lainas sen paitaa ja hupparii♥


Koska Owl City on paras ja laulunsanat on massaa, niin siks. Mä en koskaan tykkää laittaa laulun sanoja postauksien otsikoiksi [ ja voi kyllä, kumoan itseni saman tien -, joskus muutenkin tulee laitettua ], koska meh, ei ne oo mun tyyliä. Joihinkiun blogiehin ne sopii, mutt mä tykkään keksiä itse otsikkoni.

Mutta vaan sillon, jos mulla on luova aikakausi käynnissä.

Eikä tälläne vittumainen fiilis, joka ei lähe sitten millään. Huoh.
Mulla oli kyllä ihan supermukava viikonloppu kämpällä, jos ihan totta puhutaan. Mä sain muutamat kuvat [ tästä varmaan postausta.. ], sain ajateltua ja pelätä kuoliaaksi pimeetä metsää. Kiitos kauhupelit, kiitos.

Mikä siinä pimeydessä sitten pelottaa? Äh, mä en kestä sitä shaipaa et jokane on yksilö ja eriasiat pelottaa. Koska mä uskallan väittää, että 99,99% väestöstä pelottaa just pimeydessä se, että joku kattoo sua sieltä takas. Hassua.

Ajatus katkeilee. Voisin kokeilla jotain hienoa piirrustusta, mutta meh, oon laiskapaska [ ja paska tällä hetkellä muutenkin, omasta mielestäni, eli ei, en kerjää sääliä :--) ] enkä jaksa. Ehkä sen sijaan hakkaan hetken bäfää tai katon ihkua Five Night at Freddy's ja iki-ihanaa Harslya. Tai sitten masennun. Noh, vaihtoehtoja ainakin riittää.


No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.