Sep 21, 2014

Man, this weekend


Viikonloppu, viikoloppu, viiiikonloppu. Mä en jostain syystä tykkää niistä enää. Joo okei saa olla poissa koulusta, olevinaan olla koneella ja sitte kanssa olla sillai swägisti.. Kavereiden kanssa? Kai, ehkä.

Tai sitten olla Isko-leirillä, jossa ihmiset feidaa sut yksin ruokapöytään, puhelimet viedään vuorokaudeksi ja muutenkin ahistut kesken kaiken ja ainoo ihminen kenelle voisit puhua siitä on totta kai juomassa + puhelimen päästä vaan tavoitettavissa.

Ei, mun viikonloppu ei ollu oikeestaan kiva. Vaikka joo leiri oli sinällään ihan jees [se ruoka pääasiassa♥] ja muuten mukku se, että sä helvetti ahistut kesken leirin kanniskelet paperia ympäriinsä ja kirjottelet sinne kaikkea paskaa. Ei ei ei.

Katottiin kuitenkin leffa. Olisko sen nimi oli BenX? Kerto pojasta, jolla oli Asperger ja sitä kiusattiin sen vuoksi. Sitte se teki hassuja asioita kuten viiilsi käteensä ja feikkas itsemurhansa ja kuvitteli itelleen tyttöystävän.

SE OLI AHISTAVA LEFFA JOS JOKU OLI. Mä siis hyi. Ei en tykkää.. Varsinkaan tosta aiheesta. Hyi. Mut ää, en ollut ainoa, jota aihe ahisti. Ehen. Ainakin Jamia mun lisäksi ahisti ja samaten Sebastiania. Mut ei asiasta sen enempää, kattokaa se leffa joskus ihan piruuttaan ellette oo nähny, opetus oli mielenkiintoinen.

Ja se on muuten kotiin tullessa hieno huomata, että PUOLET sun kameras kuvista on Sebastianista. Ihanaa, sanoisinko. Koko postauksen olis voinu melkeen tehä Sebastianista, tosin en jaksa. Laiskuus.

Ehkä mä kuitenkin menen jatkamaan kirjoitustani, että saisin luku ykkösen joskus edes.. Eiku kakkos luvun joskus valmiiksi. Kuulostaa ihan suunnitelmalta.No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.