Sep 10, 2014

Summer 2014KESÄKUUSSA, mä olin onnellinen. Ehkä. Tai ainakin onnellisempi, kuin nyt. 26.6, on se päivä, tärkee päivä. Mä rakastin kesäkuuta, vaikka sillon olikin kylmä.

HEINÄKUUSSA, ah se lämmön valtakausi, mä melkeen kuolin kuumuuteen. Hassua, mutta totta. Sillon taisin käydä myös laivalla ja saada kameranm käytetyn, kuvien laatu täällä parani huomattavasti. Ilmeisesti.

ELOKUUSSA, mulla alkoi amis. Meillä oli myös perheen sukujuhlat, jossa tavattiin hollantilaisia serkkuja. Tai sukulaisia. Oli muuten ihana tunne istua niide hollantilaisten kanssa samassa pöydässä, kun ne muut sukulaiset päivitteli et "Osaahan Suvi englantia?" Oli huvittava tilanne kyllä. [ Toi suklaajäätelö oli kyllä taivaalisen hyvää ♥ ]

Ja nyt, mulla menee hyvin. Kai. Ilmat alkaa viilenemään, koulu alkaa tuntua jo pakkopullalta, tappelevat luokkakaverit on ihkuja sekä opettajat täällä. Partio alko ja hassua -, mä en pidä siitä yhtään sen enempää kuin viimekään vuonna. Talvi tulee kovaa vauhtia, toivottvasti tänä vuonna lumen kera.

Ja voi kyllä, tämä on todellakin erittäin tekopyhä postaus :)

No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.