Oct 19, 2014

Deadline kurkistaa jo nurkan takaa"Jo aikojen alusta oli puhuttu kuvankauniista tyttösistä, jotka toivat iloa jokaisen heidät tavanneen miehen – tai naisen – elämään. Olisi kuitenkin väärin sanoa, etteivätkö nämä kuvankauniit tyttöset, joita myös piruiksi tai jumalattariksi sanottiin, olisi huhupuhetta. Jotkut satunnaiset kalastajat olivat nähneet jopa näitä -, todisteita ei kuitenkaan löytynyt mistään suunnalta. Pikkuhiljaa nämä kaunottaret muuttuivat taikauskoisien höpinöiksi, joita kukaan ei ottanut tosissaan.
Tuli kuitenkin aika, jolloin sadut heräävät eloon.


Voitaisiin kaiketi sanoa, että niin tapahtuu juurikin ensirakkauden aikaan. Jumalattaret heräävät henkiin ja varjelevat tuota pientä kipinää, sytyttäen sen suureksi roihuksi. Toisia ovatkin sitten piruttaret. Nuo jumalattariakin kauniimmat piruttaret yrittivät kaikin puolin vahingoittaa tuota kaunista ja herkkää ensirakkautta -, lähettämällä ties minkälaisia viettelijöitä. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun mies valitsee piruttaren viettelijän jumalattaren sijaan – harvinaisempaa oli, että ensirakkaus saisi elää rauhassa ja kasvaa rauhassa suuremmaksi roihuksi. Ikuinen sota käytiin jumalattarien ja piruttarien välillä."


Siihen on ihan syynsä, miksei musta tule koskaan kirjailijaa. For real -, en ikinä kestäis sitä painetta, että deadline koputtaa nurkan takana ja tarvittava sanamäärä ei oo vieläkään tarpeeksi. Aihekaan ei ole mikään mielusin, jos ihan totta puhutaan. 

Ensirakkaudesta on todella hankala kirjoittaa, jos yleensä kirjoittaa salamurhaajista ja varkaista -, verta roiskuisi tämän tästäkin. Ei siis sillä, että osaisin tappeluitakaan kirjoittaa, mutta ne vaan sattuu olemaan jollain asteella helpompia. Ainakin niin mä koen. Totuus taitaakin sitten olla jotain täysin muuta, koska well, en oo pitkään aikaan kehittyny kirjoittajana, vaikka olisinkin halunnut. 
Se jos mikä on surullista, ainakin siinä vaiheessa kun tajuat että viissataaviiskytviis tarinaa odottaa jatkoa. Ja sua saattais ehkä mahdollisesti inspata yhtä kirjoittaa lisää. 

Emmä nyt oikeen koe että osaisin kirjoittaa. Ehkä jätän sen homman vaan suosiolla kokeneemmille.

No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.