Oct 9, 2014

My new love?

Perhaps..

Anygays, tollane raivostuttava täällä-melkeen-sataa-ähähhh-eipäs-sadakaan -ilma jatkuu täällä suunnalla. Kuvailemaan ei oikeen tunnu pääsevän, okei, oikeesti mulla ei oo koskaan kameraa mukana sillon kun pitäis joten eh.
Emmä voi laiskuudestanikaan syyttää ketään. Mä oon vaan synnynnäisesti laiska, I guess. Emmä tiiä. Itkettää ja naurattaa. Hassua.

Syyslomakin kolkuttaa oven takana. Mulla on ainakin tekemistä sinne -, koska vade on paras ja "osti" mulle stemista alennuksessa olevia Assasin's Creedejä, joista sitte tarttu mukaan Liberation ja AC 2. Vaikka kolmosta vade suosittelikin, en kuitenkaan kokenu et se olis just mulle.

Tuotatuota.. Steamissa mut saa liittää kaverikseen [kalastelen kavereita :3] ja Uplayssä [hastak -nimimerkillä löydyn sieltä], jos haluaa miun AC tavoitteita käydä stalkkailemassa.

Nyt kuitenkin Liberation kutsuu taas ikävästi, heissan c:

No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.