Oct 12, 2014

It's cold outside
Ja silti olen tyhmä ja hypin Tynskän ylisuuressa hupparissa ympäri kaupunkia ihan innoissaan.  Jotenkin häröä istua koneella pitkästä aikaa, kun en oo oikeen ehtiny istua täällä -, oikeesti. Olisitte vaan nähny, miten mä luin kirkossa, iha puhasta rakkautt, ainakin siihen asti, kun tunnet ittesi todellakin ulkopuoliseksi, kun pastori kiittää kaikkia muita kuin sua.. Se jos mikä on surullista.

 Ei kuitenkaan takerruta pikkuseikkoihin -, voitaisiin pikemminkin puhua siitä, kuinka mulla menee. Mulla menee tällä hetkellä hyvin; ainakin mä kuvittelen niin. Kuitenkin elämä kusettaa mua ja sanoo seuraavassa hetkessä, että "hah, ei", jolloin mä taas masennun ja ahistun, eikä se todellakaan ole kiva.

Mut elämänilo palailee kaiketi pikkuhiljaa. Ehkä. Jos ihmiset vaan lopettais mun ingnooramisen tai musta nauramisen. Kanssa nauraminen on ihan eri.

Äh, Liberations kutsuu mua taas ikävästi, tai oikeastaan voisin suosiolla venailla että Assasin's Creed 2 latailis ni alottaisin sitten sen pelaamisen.. Hmm, pelaamaan käy kuitenkin nyt tieni.


No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.