Dec 11, 2014

It's such nice night at Brooklyn


Mä innostuin eilen kehittelemään eräänlaisen idean teokseen. Sen oli tarkotus koostua ainakin kolmesta sivusta, okei, mokasin sen, koska alunperin ton tekstin piti olla omalla sivullaan, mutta noh, mä vähän niinkun unohdin sen :D.. Ei ole ensimmäinen kerta.
Kuitenkin, mun viikoloppu suunitelmat meni uusiks. Ei ärsytä ei. Tää viikko on ollut muutenkin sellane, että puolet menoista on peruuntunut, eh.

Sain kanssa uuden näytön, joka heiluu aika ikävästi tässä kirjottaessa. Onhan tää tuplasti isompi ku vertaa tohon mun kuppasee seittämäntoista tuuman näyttöö - tässä tuumia on peräti 23,6, kaiketi. Jotai sellasta isi puhus.¨

Eniten oon kuitenkin raiskannu Emily Kinneyn biisejä, Assassin's Creed 2 lisäksi siis.  Rakastan yksinkertaisesti Emilyn ääntä ohmy.

Jos sitte ens viikolla pääsis Sebastiani kanssa kahville.. Sitä odotellessa. Kaiketi.


2 comments:

 1. Must tuntuu et mun kone pissi sun blogin, tai sit siin on oikeesti jotain häikkää. Sivupalkki nimittäin peittää puolet blogitekstistä D:

  Mut sain mä sentään silti selvää teksteistä. Menojen peruuntuminen on syvältä, etenki jos ne on jotain kivoja menoja, mitä on oikeesti ite oottanu täysillä D: Pidä hauskaa sit ees kahvilla jos muut kivat menot on peruuntunu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitti kommentistas!

   Ja pissi vai? :o hmm, täytyykin tarkistaa noi säädöt, koska mulla näkyy ihan normaalisti :D:

   Ja joo, sit täytyy vain venailla et Sebastianille oikeesti käy keskiviikkon koska noh, toivottavasti ei peruunnu enää D:

   Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.