Dec 31, 2014

2014

Olipa kerran aivan vuoden alku. Oli kylmä tammikuu. Ja helmikuu. Mun ainoat muistikuvat on helmikuusta, jolloin annoin matiakselle aivan ihanan kortin, joka oli koristeltu HPK'n väreillä, lahjaksi taisin antaa hammasharjan, joka oli siis lasten, ja siinä luki matias. Taisi siinä paketissa olla muutakin, en ooihan varma.

Maaliskuussa oli noh, hiukan epäonnisia tapahtumia, mutta myös Tynskän synttärit. Se jätkä täytti kaheksantoista ja on nyt mun henkilökohtainen ruuanhakija ja samalla uskollinen kuskini. Eikun.

Huhtikuussa kävin kämpällä, enkä ees niin hienoissa merkeissä, kuin useat voisivat kuvitella. Okei, voisi se paremminkin mennä, köhköh, oma mokani tavallaan.

Toukokuussa olikin sitten ihana sää ajella mopolla, käydä luokkaretkellä Tampereella särkänniemessä ja huomata joutuneeksi feidatuksi kaverinsa toimesta, joka keskittyi enemmän jätkiin kuin muhun, vaikka toisin oli sovittu. Nojaa, ehkei se haittaa.

Kesäkuun ensimmäisenä lauantaina olikin sitten ihana päästä yhdeksänneltä luokalta ♥ Olin oikeasti niiiin tyytyävinen että pääsin sieltä suoraan sanottuna helvettiin. Musta puhuttiin paskaa muutenkin, joten olin oikeasti tyytyväinen siihen, että pääsin pois.
Kesäkuu tais muutenkin olla merkittävin kuukaus. 26.6 sovittiin Tynskän kanssa, että ollaan parisuhteessa. En oo kyl katunu hetkeäkään, mutta pakko sanoa että ylä- ja alamäkiä on ollut sitäkin enemmän, oikeasti. Puol vuotta tuli just 26.12 täyteen,i couldn't be happier.

Heinäkuu oli jotain aikaa mitä en muista. Taisin hengata 247 Tynskän kanssa ja jossai tyylii akvaariolla ja olla Emman kanssa piuhalla - aina ties mihin asti kelloa. Onneks on skootteri. Töytyy ehottaa sitä Emmalle taas ens kesänä, tai heti ku sää sallii ni ainaki jonkin näköinen piuha.

Elokuussa alkoi amis. Ja kuolema. Ja toteisin että ei helvetti, elämä on pilalla. Täytyy opiskella. Amis on melkeen oikea paikka mulle, tokihan linjan olisin voinut valita piirunverran paremmin, loogisesti kun en osaa ajatella. Toisaalta, jos olisin mennyt lukioon, olisin kuollut sinne. Eikä amiksesta olisi löytynyt mua kiinnostavaa muuta alaa, enkä olis tavannu Joonasta.

Syyskuu. Teinkö mä sillon yhtään mitään. Tuskin. Ei, en muista.

Lokakuu.. Sillon oli Halloween, Okei, en oikeesti tehny syksyllä mitään, paitsi sen että olin iskoleirillä ja saatoin vaan ahistua siellä ihan kaameen pahasti.

Marraskuu ja sweet sixteen♥ Täytin vihdoin ja viimein kuustoista. En ole enää sakkolihaa eikä kukaan voisi estää mua panemasta kaikkea mikä liikkuu. Eikö niin? Sitähän kuustoista vuotta täyttäminen tarkottaa?! Eks nii. Sanokaa mulle et mua ei oo kusetettu.

Joulukuu. Oli joulu jee. Tuli puol vuotta täyteen jee. Sain läppärin, jee. Ok tuli lunta enkä tykänny. Tuli kylmyys, en tykänny. But i love my new laptop.

Ja nyt, toivotan kaikille aivan mahtavaa uutta vuotta, kuskaa se yhtä pahasti ku tämäkin vuosi ♥ Olisi myös kaiketi hyvä muistuttaa, että olkaa ihmisiksi, älkääkä. Okei?Kuva on muuten tumblrista. 

No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.