Dec 19, 2014

Synkkää

Mä oikeasti valehtelisin, jos sanoisin, että mulla on kaikki hyvin. Mä en usko että mun asiat paranee tässä ennen joulua mitenkään maagisesti. Eh.

Mulla oli kyl semikiva viikko. Jos ei siis oteta torstain sairastumista lukuun. Tai sitä, että jouduin lähtemään kesken koulupäivän kotiin. Tai jouduin ja jouduin. Näytin todellakin ihan kuolleelta tänään koulussa ja aamulla, ja musta oikeesti näki, ettei mulla ollu mikään maailman paras olo. Kaiken kuitenkin kruunasi se, että alan saamaan ääntäni takaisin siinä vaiheesa kun olen lähtemässä - ja mikä parempaa, syön kunnon ruokaa vasta neljältä.

Mulla ei oo ollu minkäänlaista inspiraatiota mennä kuvailemaan tonne pimeeseen ja synkkään. Nää kuvatkin on keskiviikolta (ton joen pinta oli ihan helvetin korkeella), jolloin mulla oli kamera mukana, wow. Okei, ei mulla sitä olis muuten ollu, ellen olis pitäny englanniksi tuote-esittelyä, jonka aikana meinasin saada paniikkikohtauksen, tärisin hervottomasti ja unohdin sanoja. Kaveri tosin totes, ettei miu tärinä kuulu äänestä, mikä on kaiketi plussaa?

Ehh, emmä tiiä. Mulla ei oo hajuakaan, mihin suuntaa mun elämä on menossa. Mä en tykkää siitä ajatuksesta, että mun pitäis oikeesti osata järjestelmistä ties mitä. En osaa, ehkä pitäisi opetella. Ömnöm, en tykkää. Valitsinkohan väärän alan? Epäilen, vaikka lukiossa ollessani mulla saattaisikin olla piirun verran enemmän kavereita, jos siis ihan totta puhutaan.

2 comments:

 1. Kiitos piristävästä kommentista mun blogiin! Toivottavasti sinne satoi lunta myös (jotta ei olis noin synkkää ja pimeää), koska ainakin täällä on lunta. Harmi, että susta tuntuu tolta ja toivon, että nyt joulun alla tuntus jo paremmalta. :) Sun kuvat on siitä huolimatta tosi kivoja ja tykkään sun tyylistä kirjoittaa! Btw sun Tumblr on ihan mahtava (jep, kävin sitäkin stalkkaamassa!) ja oli pakko alkaa seuraamaan, haha! Älä huoli hei, kaikki muuttuu jossakin vaiheessa paremmaks! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kyllähän tuolla on toi maa jo valkosena :D! Ja voi että, melkee vedet purskahti näppäimistölle ku huomasin tän aivan ihanan kommentin♥!

   Ja toivottavasti muuttuu, sitä odotellessa c:

   Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.