Feb 26, 2015

5/5 otsikot on suoraan helvetistä


 photo wreckit_zpsmmlhptx0.png

 photo wreckit1_zps3k9emcl3.png

 photo wreckit_zpszlgk9oe6.jpg


Olen leikisti se aktiivinen ja hyvä bloggaaja, joka tulee ilman aihettakin kertomaan hupsuista päivistään ja muusta mukavasta. Mulla oli tosin tänään oikeasti mukava päivä. Aikuisten oikeasti siis. Ja mun mukavat päivät tuntuu olevan harvassa. Vaikka nyt kun sanont tän ja ihmiset menee stalkkailee mun vanhoja posteja, voidaan huomata, ettei asia mene niin, kuin mä väitän.

Tajusin koulussa jopa jotain. Tietokannat on tällä hetkellä suhteellisen helppoja, vaikka en tunneilla sen enempää kuuntelekaan. Sen verran, mitä tarttee ja muuten seuraankin tumblria enemmän ku tarpeeksi. Ja Rikun sormityöskentelyä.

Oon kaiken lisäks tuhonnu ton wreck this journalin pahemmin apaut kahessa viikossa kuin kahessa kuukaudessa. Mulla on se tosi usein mukana koulussakin, mutten koskaan käytä sitä siellä tai tee sille mitään siellä. Ei oo tarvetta, halua, inspiraatiota. Mulle annettiin vähän aikaa sitten oikein hyvä neuvo - ei kannata piirtää tai tehdä mitään luovaa pakotettuna.

Aamukahvista on tullut mulle rakkaus, Se on pakollinen juttu aamusin, varsinkin köyhänä opiskelijana. Hupsista, en oo päässyt tukemaan Cafe Corneria hetkeen. Puol litraa kahvia tosin riittää enemmän kuin tarpeeksi, jos totta puhutaan - tokihan ruokailun jälkeen olisi todella mukava saada kahvia, oh well, se on näiden rikkaiden lapsien etuja.

Kylmä tee on tosi huono vaihtoehto näin illasta, älkää koskaan kokeilko.

psst. sarjakuva on tumblrista

2 comments:

  1. Ahahha toi sarjakuva XD Kuulostaa jokseenkin mulla. Ja toi on niin totta, et mitään luovaa ei kannata tehdä pakotettuna - ei tuu hyvää tulosta. Tän takia mun kuvistyötkin on ain paljon huonompia ku kotona tehdyt, ku kotona saan ite päättää millon ja mitä teen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, mä huomasin kanssa yläasteella et kotona tehdyt työt oli aina tuplasti - ellei triplasti - parempia ku mitä tein koulussa :D

      Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.