Feb 20, 2015

Kylmä kahvi kaunistaa, muttei sekään ihmeitä tee.


 photo balloonsjr_zpsirhsom8k.jpg

 photo balloons4_zpsiz75l7du.jpg

 photo balloons2jr_zpsjw6u9u0g.jpg

 photo balloons5jr_zps3q2otbb5.jpg

 photo balloons3_zpsb4bylo5g.jpg

Mä kuulen tota usein, kun sanon et mun kahvi on kylmää. Mä en oo koskaan uskonut kahvin kauneutta parantavaan vaikutukseen, mutta kaiketi mä voin olla väärässäkin? Oon huomannut että näytän meikittä hupsulta, enkä millään suostu uskomaan, jos ihmiset sanoo mua söpöks. Tai nätiks. Tai millään positiivisella adjektiivilla joka kuvais ulkonäköä.

Hiihtoloma on siitä mahtava että voin masentua yhtä hyvin kotona kuin tehdä yhtään mitään järkevää. Paitsi muokata blogin värit uudestaan violetiksi? Helvetillistä hommaa jos minulta kysytään. 
Sain kuitenkin jotain aikaiseksi hiihtolomalla, sillä kävin peräti kahdesti Paimiossa. Se on jo saavutus. Kesää odotellessa.

Oon kanssa tykästynyt ilmapalloihin. Mä piirsin niitä eilen miljoona ja oikeesti. Piirsin niitä ihan liikaa, eikä loppuakaan tule hetkeen näkymään? 

Taisin muutenkin hymyillä tänään ensimmäistä kertaa sitten keskiviikon. Hymyileminen on oikeesti tosi hankalaa, ainakin mulle. Koulukuvissa mulla tais olla aina seiskaluokalta asti aina hammasrivistö näkyvissä, hymyhän on naisen kaunein asuste?2 comments:

  1. oijoi ompas sulla ihana blogi ja tosi kivaa kateltavaa nämä kuvaisetkin on. ♥ liityn ehottomasti lukijaksi koska omg upee blogi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oivoi, kiitti ihan hirveästi :o♥

      Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.