Mar 30, 2015

Aakkoset elämäni


Aurinkolasit, Assassin's Creed & Aurinko
Aurinkolasit →  mä tykkään käyttää niitä joko vaan asusteena tai sitten ihan käytössäkin. Tällä hetkellähän mulla on 3 aurinkolasit, joista yhet on käytössä tai oikeastaan kahdet, jos pilkun viilaajia halutaan olla, sillä skootterin kanssa tulee käytettyä toisia kuin muuten käytän.
Assassin's Creed → pelisarja, joka lukeutuu lempipeleihini. Yksinkertaisesti parasta pelattavaa.
Aurinko → auringossa kävely on oikeesti loppupeleissä todella rentouttavaa ja aurinkoisella säällä ajaa ja kuvaileekin paljon mielummin kun tollasessa räntäsateessa.
Bloggaaminen
→ kyllä, se on todella tärkeä osa elämääni ja veikkaan, että jokaisella blogistilla on tullut tähän kirjaimeen bloggaaminen/blogit yms. aiheeseen liittyvää. Mulla on todella paha tapa miettiä ihan liikaa ja kaiken lisäks vielä stressata jos blogiin ei ole tullut sisältöä kolmen päivän sisään, se on alkanut oleen mulle se raja, jonka suostun itelleni enää antamaan bloggailun suhteen.
Datskuli
→ tuleva ammattinimikkeeni, mikäli olen asioita oikein ymmärtänyt. Opiskelen siis datanomiksi, mutta datskuli on vakiintuneempi käsite, kiitti Riku.
Emily Kinney, Evan Peters
Emily Kinney → ah, rakastuin tähän näyttelijään TWD'ssä, jonka hahmo sitten tapettiin, mutta samalla mitä rakastan tän naisen näyttelijän taitoja, rakastan sen laulamista, rakastan sen ääntä.
Evan Peters → American Horror Storystä tuttu kasvo, yksi suosikkinäyttelijöistäni, eikä vain kasvoiltaan. Mä tykkään siitä tavasta, millä tää näyttelee. Ja hymyilee.
Fall Out Boy 
→ bändi, jolta löytyy hyviä ja huonoja biisejä. Immortals taitaa tällä hetkellä olla lempibiisi näiltä. Veikkaisin.

 photo julkimot_zpshwehsrgs.jpg

Huumori & Hymy
Huumori→ asia, jota en useimmiten omista tai ymmärrä. Se on kuitenkin piirre, mitä arvostan ihmisessä.
Hymy → mä rakastan ihmisten hymyjä, sitä, miten ne selittää jostain asiasta, mistä ne oikeesti pitää. Se, miten niiden silmät hymyilee mukana samalla ku ne selittää. Mä rakastan hymyjä.
Kirjoittaminen & kahvi
Kirjoittaminen → on juttu, joka tapahtuu. Mä koen olevani oikeesti jollain asteella lahjakas siinä, mut en suostu vaan näyttää sitä sillene fiksusti. On totta, että mä laitan tänne suhteellisen usein tarinanpätkiäni ja sitä rataa ja jakelen tekstejäni kaikille kommenttien toivossa, mutta harvemmin mitään rakentavia kommentteja saan. Toisaalta, omaksi ilokseni kirjoittelen, ei siinä mitään.
Kahvi → tähän ei ole mitään lisättävää.
Luovuus
→ mä en tiiä oonko hirveän luova, mutta koen itteni tietyissä asioissa luovaksi. Esimerkiksi piirtämisessä. Se on asia, jossa mä koen olevani jollain asteella luova, vaikka masennuskausina ne kuvat on 99% tyttöjä, joilla on ranteet täynnä viiltoja.
Musiikki
→ nykyään asia, jota ilman en vois elää. Ei, en mä nyt sano että mun elämä olis musiikki, mutta kyllä sitä tulee päivittäin kuunneltua ihan tahtomattaankin. Tai vähintäänkin puhuttua kaverin kanssa, ei siinä mitään.
Oppiminen
→ uusien asioiden oppiminen ja/tai tajuaminen on aina ihanaa. Mä rakastan jollain asteella oppimista, vaikka sitä onkin hankala uskoa, varsinkin kun mun numerot on jossain määrin pohjamudissa, enkä oo kaikkiin numeroihin todellakaan tyytyväinen.
Pelaaminen & Pukeutuminen
Pelaaminen → siinä on sitä jotain kun tyttö pelaa. Ei, en mainosta olevani jokin suurikin gamer, joka on btw mielestäni hyödytön nimitys, vaikka englannissa toimisikin. Gamer girl on sitäkin hyödyttömämpi nimitys, mutta ei takerruta siihen. Pelaaminen on ollut elämässäni vuodesta 2013 → ja edelleen jatkuu.
Pukeutuminen → pukeutumisesta on tullut mulle yks kriisipiste oikeasti. Se on niitä asioita, joita stressaan ennenku meen nukkumaan. Se on niitä asioita, joista stressaamista mä en voi lopettaa, en ainakaan ihan heti.
Quotet
→ mun puhelin on täynnä näitä, osa Rikulta saatuja, osa muilta ja osa iteltä etittyjä. Quotet on asia, joita ilman ei vaan voi elää.
 photo iuo_zpszpzz3hdh.jpg

Relient K
Relient K → jännä fakta; Riku ehdotti aikoinaan kysyessäni musiikkisuosituksia. Bändi, jonka musiikkia kuuntelen FOB'iakin enemmän, lempikappaleita tällä hetkellä taitavat olla Candlelight & Forget And Not Slow Down.

 photo FotorCreated_zps4ofnftth.jpg

Salmiakki & Selfiet
Salmiakki → on sitä ruokaa, okei makeisia, joita syön kun pelaan. Mulla on aina paniikki kun ne alkaa loppumaan, sen takia varjelenkin niitä henkeni uhalla. Pingut on parhaita ja ainoita oikeita salmiakkeja. Okei, niit saa vaan laivalta - ellei joku siis oikeesti tiiä saako niit jostain mantereelta jos tiiätte kertokaa mulle asap!! - joten näiden mun kahen purkin loppuessa täytyy varmaankin siirtyä panttereihin tai johonkin :|
Selfiet →  hassunhauskoja kuvia, joita mulle on kehittyny puhelimeen enemmän kuin tarpeeksi.
The Walking Dead, Taissa Farmiga & Tumblr
The Walking Dead → rakastettu tv-sarja, jota seuraan vain ja ainoastaan koska telkkarista ei tule muutakaan. Okei, oikeesti seuraan sitä Danai Guriran sekä Norman Reeduksen takia, mut se onki salaisuus, hys.
Taissa Farmiga → toinen suosikkinäyttelijöistäni, naisista jos siis lasketaan.
Tumblr → todennäköisesti käytetyin sosiaalinen mediani arkipäivisin, naamakirjan lisäksi siis.
Ulkoilma
→ ulkoilma ei oikeen oo ollu nyt mun juttu viime aikoina, mutta kyllä sekin jollain asteella mun elämääni kuuluu, ainakin vielä hetken, ei siinä mitään.
Valkosuklaa & valokuvaus
Valkosuklaa → tuplasti parempaa kuin maitosuklaa. Toisaalta, se on todella makeaa ja syön sen aina liian nopeasti hyh.
Valokuvaus → valitettavasti yksi satunnaisista luovista harrastuksistani. Mä tavallaan tykkään siitä, miten pääsee kävelemään esimerkiks metsässä sen hetken tai vaikka jokirantaa tai yleensäki kuvaamaan jonnekki hieman kauemmas.
Ötokät
→ se asia, mitä useimmat pelkää ja välttää, mutta mulle nää on alkanu oleen aika liki normaaleja sen jälkeen kun partiota on harrastanut sen 9 vuotta?

Ja tähän loppuun vielä sanon, että osa aakkosista oikeesti tippui pois, ihan vaan sen vuoksi, ettei niihin ollut mitään sopivaa sanaa. Sen sijaan osassa kohtia on useitakin, maksimissaan silti kolme. Toivottavasti tykkäsitte ja saitte tietää musta jotain uutta c:
osa kuvista tumblrista, osa rikulta osa omia :)

No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.