Mar 10, 2015

Kevättä (ja rakkautta) ilmassa?


 photo vuohensaari4jr_zpsmknlwm7o.jpg

 photo vuohensaari_zpsjtpjpn0h.jpg

 photo vuohensaari8_zpsl8fhbjpi.jpg

 photo vuohensaari7_zpss4bsqfni.jpg

 photo vuohensaari6_zpsz1pmkn8x.jpg

 photo vuohensaari5jr_zps1zdzgwlt.jpg

 photo vuohensaari3_zpsmammib6o.jpg

 photo vuohensaari2_zpsk1uppsxt.jpg


Mä en tunnetusti ole kovinkaan ulkoilma ihmisiä, pysyttelen paljon mielummin sisällä ku menen vapaaehtoisesti ulos. Tosin, eilen siihen tapahtu hetkellinen notkahdus, koska tajusin maagisesti että siellä paistaa nätisti aurinko ja siellä on superhyvä keli ajaa skootterilla. Nappasin siis skootterin alleni ja hurautin pikaisesti, oikeesti ihan liian tarkkaan auringonlaskuun, vuohensaaree nappasee muutamat kuvat.

Toi sää mikä tuolla eilen oli, oli kyllä ihana. Oikeesti. Vaikka samassa säässä syksyllä ei voikkaa oikee enää mennä pelkällä hupparilla, on kevät aina eri juttu. Se on jotenkin vapauttavaa jättää se takki sinne luokkaan - ja katua sitä viis sekuntia ulos astumisen jälkeen. On myös hienoo huomata, miten eri ihmiset reagoi aurinkoon eri tavalla. Ja miten ne reagoi kaikkeen muuhunki nii sulosel taval.

Elämä tosin ei mee just nyt niin ihanasti ku saattais ymmärtää. Mua stressaa ihan kaikki, ihan kaikki, ahistaa kouluun meno.. Ja sen seurauksena päänsärky. Asiaa ei suinkaan helpota et ihmiset vie sun puhelimes ku piirrät siihe ja samalla kynän. Seurauksena taas se, että piirrokses menee pilalle ja sitä arvostellaan ja sanotaan huonoks/hirveeks piirtäjäks. Tai se, että ihmisillä on ihan hupsuja vertauksia mun viikonlopusta ja sen vietosta. Eilisestä lähtien oon oikeesti miettinyt, kuka piru oikeesti juo aina kahvia kermalla?


9 comments:

 1. Blogisi erottuu hyvin paljon muista, tykkään <3 Sain kamalasti inspii postauksesi kuvista lähteä metsään kuvaamaan!! Kirjotat kivasti :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ihanaa että sait itse tästä postauksesta inspiraatiota ♥ kiitos kaunis c:

   Delete
 2. Hienoja kuvia oot saanut ja nää on just kivan keväisiä :) Tykkään myös tästä ulkoasusta, kiva banneri!

  ReplyDelete
 3. kiva blogi :) Silleen yksinkertane mut kiva :)

  ReplyDelete
 4. Vauu, iha huikeen ihana ulkoasu :o

  ReplyDelete
 5. aivan iiihhania kuvia!:-)

  ReplyDelete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.