Mar 19, 2015

psst. i love you


 photo ootd5_zps5p59tg8n.jpg

 photo ootd2_zps6nbnrjw0.jpg

 photo ootd4_zps1jdcqbbz.jpg


Mä oon oppinu kantapään kautta sen, et mun pitäs kertoa ihmisille et pidän niistä. Edelleenkin mua kaduttaa etten kertonu sitä yhelle jätkälle sillo aikoinaan, eikä asiaa helpottanut yhtään se, että sain viime kesänä kuulla, että tääki oli ollu kusessa muhun.

Mä oon kokenu myös sen, miltä tuntuu ku jätkä ei usko sua, että pidät siitä. Sen jälkeen se tappelee tunteidensa kanssa sen 2 kk, jonka jälkeen päädyt sen kanssa melkeen 8 kk suhteeseen -, sitten se vaan päättyy. Jutteleminen loppuu, yhteiset tekemiset vähenee, ei kiinnosta enää olla toisen seurassa.

Mut mä en silti vihaa kumpaakaan näistä jätkistä. Ehei, oon enemmänkin kiitolline että ne molemmat opetti mulle, ainakin tavalla tai toisella, miten rakastaa.

Mä tuun aina rakastaan molempia, en yhtä paljon kuitenkaan ku ennen. Mun elämässä - niin rakkaudessa ku kaikessa muussakin - on nii paljo meneillää tällä hetkellä, et ei tälläsii asioita voi ees jäädä murehtimaan. Eikä kannata.

Tällä hetkellä mulla on elämässäni oikeesti ihana jätkä. En kadu hetkeekää et tapasin sen, tai sitä et jatkoin sille jutteluu. Sen hymy pelastaa mun päivän, se saa mutki hymyilemään.

Onko teillä joku, joka saa teiät hymyilemään?

10 comments:

 1. Olen niin kauan miettiny tuon pelottavansinisilmäörkki paidan ostamista ja nyt.. joo ostan sen ku se näyttää vielä kivemmalta postauksessasi, kun lehdessä. & VIELÄ mistä oot löytäny ohjeet tohon sportify-palkin tekemiseen? näyttää nnii kiivalt<3 aaw nii sanoisin.. söpöä luettavaa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, toi paita on ihana. Ja siis toi spotifypalkin tekeminenhän onnistus ainaki joskus k,u otti hiiren oikealla näppäimellä aukeevasta valikosta muistaakseni kopioi spotifyn http? Oisko ollu. Nyt se kuitenkin on syystä x poistunu, et kopioisin ton koodin vanhasta postauksesta, mut muutin vaan ton trackin numeron eriksi, jonka taas saa ihan helposti vielä :D se on tosi hankala selittää et miten sen sai :-;

   Delete
 2. olipa kivasti kirjotettu♥ kuvat ei ehkä ihan sopinut tai ois sopinu paremmin jos oisit aittanut esim. vain yhden noista kuvista, mut lisänny sekaan jotain muutakin:D -mun mielipide:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, ja siis ei hei mitään, mielipiteensä saa ja pitää sanoa :D! Jokane tykkää omastaan, joten jokasella on myös oikeus omaan mielipiteeseensä! Kiitos kaunis siis c:

   Delete
 3. Oot hyvä kirjoittaa ja tota tekstii oli mukava lukea :) myös kuvat ovat hienoja ja tuo banneri.

  ReplyDelete
 4. Sulla on kivoja kuvia! Just tollasia, mistä itekki tykkään :)

  ReplyDelete
 5. Tää on tosi mukavan olonen blogi! Kuvat vaan sais mun mielestä olla vähän monipuolisempia, mutta ei siinä mitään kunhan ees jotain kuvia on! :) Saa nähä alanko seuraamaan :')

  sofiannika.blogspot.fi

  ReplyDelete
 6. hyvää tekstiä ja kivoja kuvia!:)

  ReplyDelete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.