Mar 27, 2015

Ruotsinlaivalla | 25.-27.3.2015


 photo laiva7JR_zpslyzuxjg5.jpg

 photo laiva9_zpsjhrc0aya.jpg

 photo laiva13_zpss00idfbd.jpg

 photo laiva11_zpsaevpjwad.jpg

 photo laiva10_zpssg1t8cbv.jpg

 photo laiva12_zpspm8cglvq.jpg

 photo laiva14_zpsltcxujdy.jpg

 photo laiva15_zpskrqjzfzx.jpg

 photo laiva1_zpsabdm1yxh.jpg

 photo laiva2_zpspe8fcbyk.jpg

 photo laiva16_zpscgsbvdi5.jpg


Mä muistan, kuinka pienenä ruotsinlaivalle meno oli aina vuoden kohokohta. Mä odotin niitä niiin paljon aina, koska tiesin et siellä on se kiva pallomeri jossa leikkiä ja sain niitä ihania snörejä. Ne oli parhautta, ja sen takia mä aina odotinkin laivalle pääsemistä.

Mut aika kuluu ja mä muutun. Mä huomasin tossa just kkolmen päivän aikana, et siellä ei oikeesti oo mitään tekemistä melkeen seittemäntoista vuotiaalle. Kaikki tekeminen on suunnattu joko max. kakstoista vuotiaille tai sitten ihan pienille lapsille. Ei siinä mitään, kyllä mä siellä kahvilassakin viihyin sen muutaman tunnin, mut seki alko kuitenkin käymään semitylsäks loppupeleissä -, vaikka mulla oli jopa seuraa, sekin tosin kännykän välityksellä.

Toi risteily oli kuitenkin sellane päivä Tukholmassa risteily, ja mentiiki sitte käymää hiuka Ruottin puolella. Tavotteena oli löytää kengät ja porukat oli jotenkin maagisesti olettanu, et haluisin käyä jossain niissä kaupoissa, vaatekaupoissa siis, kiertelemässä. No, eipä se oikeen houkutellu loppupeleissä, koska siinä vieressä olis ollu totta kai melkeen rääkyvä pikkune. Eikä ne kaupat ollu loppupeleissä mitään ihmeellisiä, joten epäilen, etten menettäny yhtään mitään.
Kengät löysin kyllä, on ihanat :3

Nähtiin kanssa äidin serkkua. Olin vissii tavannu sen ihan ekan kerran sillo joskus kolmikuisena, mitä se sitten hiukan alussa päivittelikin, et voi että ku oon kasvanu. Ehkä siinä melkee seittemässätoissa vuodessa kasvaa hieman. Tai no, voisinhan olla lyhyempikin, unelmapituus olis apaut 165 cm.

Laivaltakaan ei oikeen tarttunu mitään konkreettista kukkaron lisäksi mukaan. Paitsi tietenkin 2+1 purkkia salmiakkia sekä variety packki oreoita sekä tuliaisiks mini oreo-pilari. Mut ne ei loppupeleissä ole kovinkaan konkreettisia, eihän?

Eh, ehkä jätän selittelyn tähän. Kertokaas kuitenkin mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta, onko parempi vai oliko edellinen parempi?

10 comments:

 1. Mukava postaus! :-) Ja tää ulkoasu on ihan mahtava!

  ReplyDelete
 2. ulkoasu on superkiva ! ja tosi hienoja kuvia :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos paljon c': Oon itekin huomannu et taidot alkaa valokuvauksen suhteen kehittyä pikkuhiljaa!

   Delete
 3. Kiva postaus! Ja upee ulkoasu kyllä, poikkeaa hieman normaalista :)

  ReplyDelete
 4. Älyttömän kiva postaus ja noi kuvat on niin hienoja!

  ReplyDelete
 5. Hienoja kuvia! :) ja Ruotsinlaiva on kyllä aika vanha juttu nykyään, mutta silti parempi kuin Tallillaan menevä :D okei mitä mä selitän...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja niinhän se tuppaa olevan kyllä :D se vaan et se tuo mukavaa vaihtelua arkeen näin yleisestikin ja mä en itteasiasssa oo koskaan ollut Tallinnaan meneväl laival ettätuotajuu :D

   Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.