Mar 14, 2015

Siinä on sitä jotain kun tyttö pelaa.


 photo mehmoumlh3jr_zpsvzipmwpr.jpg

 photo mehmoumlh4_zpseytm9aoe.jpg

 photo mehmoumlh_zpsarfvipiz.jpg


Mä näin yöllä hupsua unta. Mä kuvittelin olleeni jalkapallopelissä, mikä on sinällään hupsua, koska jalkapallo, tai mikään muukaan urheilulaji ei mun suosikkeihini kuulu. Paitsi pelaaminen.

Mä oon kuullu muutamaan otteeseen, että mussa on sitä jotain koska mä pelaan. Se on hupsua kuulla, sillä en ees pelaa aktiivisesti. Ehei, musta ei saa aktiivista pelaajaa millään -, en ees pelaa hyviä pelejä. Tai oikeastaan se riippuu keneltä kysyy.

Oon muutenkin viettäny viimeset päivät Brotherhoodin moninpelissä. Mä en oo ees ihan varma miten päätysin sinne, mutta päätysimpä kuitenkin. Ja samalla muistin, miten vituttavia onlinepelit on. Vaikka varsinaisestihan niissä ei kuitenkaan mitään vikaa ole, mutta se, miten kauan se etsii yhtä peliä.. Ei saatana.

Mutta jottei koko postaus menisi peleistä puhumiseen, mainittakoon, että perjantaina olin Emman kanssa ensimmäistä kertaa piuhalla. Ihana sää ajaa, ihana sää yleisestikin ulkona chillaamiseen - ja kuvailuun. Jos siis kantaa kameraa mukanaan ja sitä rataa, mä en kuitenkaan niihin valioyksilöihin kuulu, miten surullista.

Mulla on ollut myös hieman teknisiä ongelmia ulkonäköni ja vartaloni kanssa. Mä en saa valittaa kehostani, koska olen laiha. Mikä on hupsua. Eh. Enemmän paineita tosin tuo mun hiukset, jotka ovat hieman ehähyh joka aamu. Vaikka mulla onkin söpö bedhair, hihihi.

Seuraavakin postaus näyttäisi olevan sadas. Mihin tää kaks - reilu vuosi, jos siis ei valehdella - vuotta on mennyt? Eh, ilmeisesti enemmän tai vähemmän laadukkaiden kuvien ja tekstien esittelyyn. Sadanteen postaukseen kuitenkin voisin jotain spessua keksiä.. Hmm.

psst. onko teillä jotain toiveita postauksien suhteen?

6 comments:

 1. Itse en ymmärrä sitä, ettei saa valittaa vartalosta jos on laiha, laihuuttakin on niin erilaista. Koska en mä usko itse läskinäkään että läskit haluaa olla sellaisia mitään sanomattomia laihoa. Voin vannoa että kaikki haaveilevat olevansa jotain mitä eivät vielä ole. Ainakin itse en varmaan koskaan tule olemaan sadan prossan tyytyväinen.

  Mut muuten tää sun ulkoasu on niin ihana!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ihan samaa mieltä! Ja laihuus, ainakin mun kohalla, on tosi huono juttu, normaalipainokin olis parempi.

   Ja kiitos c:

   Delete
 2. Mistä oot saanu ton tyyppisen käsialan tohon puhelimeesi? 8) Tykkään aina lukea postauksesi tekstit ku kirjotat nii mielenkiintoisesti :3 Tai niiku keksit aina kirjoitettavaa you know :D Toivoisin myday'n tyylisiä postauksia puhelinkuvina! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon ladannu lovefonts-sovelluksen playkaupasta ihan! Hakusanaks jotai just tyylii lovefonts/fonts ni löytää ihan jäätävästi noita!

   Ja voi kiitos♥ Ihana kuulla et ihmiset pitää miu kirjotustavasta c: Ja, myday kuulostaa jopa idealta, pistänkin korvan taakse c:

   Delete
 3. Hei tosi cool ulkoasu! :-) Tosi mukavan olonen blogi, kirjotat kivasti! :>

  ReplyDelete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.