Mar 3, 2015

Tyylini mun


Mulla on aina ollut jotenkin oma tyylini hakusessa. Mä en koe edustavani mitään tiettyä tyyliä, vaan oon pikeminkin sekotus kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. SE, miten mä omaan pukeutumiseeni suhtaudun on pirun kriittistä, enkä pysty aina lähtemään kouluun, ellen oo asuun 100% tyytyväinen. Ei siis sillä, on niitäkin päiviä kun vedän vaan verkkarit jalkaan ja jonkun supermukavan paidan päälleni ja sitten hiukset kiinni ja menoksi - ne on niitä päiviä kun en vaan jaksa välittää tarpeeksi.

dressie


Kengät x2

Mä tuun aina ja ikuisesti tulemaan niitä korkkkarityttöjä - tarviin tollaset perusmustat korkkarit punasten lisäks - mutta mä käytän myös matalapohjasia. Niillä on joo helpompi kävellä ja ajaa, mutta silti tykkään korkkareista enemmään. Niiden käyttö tosin rajautuu lähinnä vain ja ainoastaan juhlakäytöön, mutta on mulla muutamat muutkin korkkarit kuin vain ja ainoastaan juhlakengissä :D..

Anygays, yllä olevasta kuvasta sais vähän selkoa siitä, miten mä pukeutuisin juhliin, mutta myös arkeen. Korkkarit tässä olis enemmänki sitä juhlallisuutta ton mekon kanssa, pipon ja lasit voikin sitten jättää kokonaan arkeen. Koen, että toi mekko on just sopiva juhliin, mutta myös normaaliin käyttöön. Mun ikunen ihastus on lasit, oli ne sitte feikit tai ei, ne on mun heikko kohta. Tommonen viininpunane pipo, on ollut mun hankintalistalla jo pitkään, mutten oo koskaan vaan saanut aikaiseksi ostaa sitä - mä oon loppupeleissä todella huono käyttämään pipoja, vaikka mulla onkin mun  yks luottopipo, jota käytän jos se vaan sopii asuun.


dailyGirly

Tää on enemmänki sitä, miten pukeudun päivittäin. Tai ainakin ihanteellinen sellainen. Tosiasiassahan en ikinä vois olla ihan näin huoliteltu, tai ainakaan ihan noin söpösti pukeutunut. Kuitenkin, vaatekaapistani löytyy siitä huolimatta 2x polvisukat, jotka on valehtelematta aina mun päälläni ku mulla on mahdollisuus siihen. Hametta oon kanssa opetellu käyttämään, varsinkin ku löysin tollasen ihanan harmaan, jonka saan korkeevyötäröiseks.

Tää on muutenkin tyttömäisempi tyyli. Ei siis sillä, etteikö ensimmäinenkin kuva olisi, mutta tää on jotenkin enemmän, Tokihan tässä värejä voisi hieman vaihdella - esimerkiksi ballerinat voisi laittaa vaikkapa valkoisina tai mustina sekä topin väri voisi olla kirkkaampi/värikkäämpi. Yleisimmin mun asut on oikeasti tosi muunneltavissa.

simple2x housut & 2x paita

Mä oon henkilökohtaisesti todella huono käyttää asusteita. Mä ennemminkin käytän kuviollisia vaatteita/muuten värikkäitä vaatteita, jotta ne eräänlaisesti korvais ne asusteet. Kuitenkin, kuviolliset/tekstilliset paidat - nimenomaan pitkähihaset - on se juttu. Niissä oon sitä jotain, jonka takia mä niitä pidän ja aina hankin. Kaiken lisäks tykkään käyttää reppuja todella paljon, vaikka laukkuja mulla näkyykin enemmän - se vaan johtuu siitä et toi mun reppu ei miellytä mua tarpeeksi. Sen sijaan toi kuvassa oleva Stich reppu olis ihan unelma!psst. tykkäisittekö tälläsistä postauksista jatkossa?

2 comments:

  1. Sulla näyttää olevan tosi kiva tyyli kaikinpuolin! :) Tee ihmeessä jatkossakin tän tyylisiä postauksia, nää on oikein kivoja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ui, kiitos! Ja tää kommentti piristi ihan superisti päivää kiitti c: Ja toiveenne on kuultu ;)

      Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.