Apr 5, 2015

Höyryä, pelaaja ja loma


 photo pelaaja3_zpsmiq7l8us.jpg

 photo pelaaja4_zpslt6lffwl.jpg

 photo pelaaja1_zpsvr1s4tke.jpg


Kun amis alko, ni mä alon oleen sellane, et en enää oikeastaan pitänyt lomista. Mä en koskaan tehnyt niillä mitään, eikä mulla ollut ketään, jonka kanssa viettää aikaa [poikaystävän lisäksi siis], joten ne alko oleen sitä aikaa, ku vaan istuin kotona ja kuuntelin, miten ihanaa ihmisillä oli ja sitä rataa.

Tää loma kyl alko hyvin. Mä olin jotenkin positiivisempi ku aikoihin, vaikka normaalisti viikonloputki masentaa, koska mä tiiän et ketään ei kiinnosta lähtee mun kanssa mihinkään ja joudun masentumaan vain kotona.

Mutta kuitenkin, viimeisimmät päivät on mennyt suhteellisen hyvin jopa; en oo itkeny niin paljoa yksin, vaikka itkenyt olenkin, valvosin viimeyönä neljään ja muutenkin luin odotetun Pelaajan kannesta kanteen. Kahvin kanssa totta kai.

Ja kattosin Ensisilmäyksellä w/Riku loppuun, jonka jälkeen teoreettisesti laitettiin pyörimään Moderni perhe, mutta oikeesti päädyttiin siihen, että toine pelaa ja mä kirjotan parhaillani postausta. Hmm, kaiketi se niinkin menee?

Mites teiän loma?

6 comments:

 1. mun loma on menny silleen periaatteessa tylsästi. hienoja kuvia oot saanu rypsittyä, tuo eka varsinkin

  ReplyDelete
 2. Mun loma on ollut ihan perus - syönyt, nukkunut ja blogannut. :-D Toi eka kuva on cool!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo, sitähän ne lomat yleensä onkin ja kiitos paljon♥

   Delete
 3. voisin lukee sun kirjottamaa tekstiä vaikka kokonaisen romaanin verran, ah. ❤ osaan samaistua sun tekstiin hyvin & ää tykkään tosta ekasta kuvasta kovin!

  ReplyDelete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.