Apr 9, 2015

Koirien kuvaaminen on hankalaa


 photo koira3jr_zpsvyun6g9m.jpg

 photo koira1_zpsy3jbvb8w.jpg

 photo koira2_zpsvacnxa4y.jpg

 photo selfie_zps0c5dryo0.jpg


Meiän koira pelkää jostain syystä kameraa ja näin ollen oikeasti menee sitä pakoon. Mulla on siitä joo pari kuvaa, vaikka oikeestihan ne on tosi vanhoja ja huonolla kuvalaadulla varustettu. Eikä kameroiden pelkääminen rajotu vain ja ainoastaan järjestelmäkameraan, vaan myös ihan aikusten oikeasti puhelimen kameraan.

Mussutan kuitenkin suhteellisen tyytyväisenä suklaata, joka tuotiin mulle vähän aikaan sitten. Okei, toi suklaa on pahaa, kuten yleensä aina suklaamunissa, mutta suklaata sekin. Toisaalta taas mun pitäs pakata, sen tosin jätin suosiolla huomiseksi.

Mä oon kanssa huomannut, että saan lähteä suhteellisen vapaasti nykyään. Tänäännkin Emmaliini soitti mulle, ok soitettiin kahteen otteeseen vissiii ristiiin, ja kysy mua teoriassa seuraks. Koska mä haluan välttää siivouspäivän kaikin mahdollisin tavoin, niin totta kai mä hyppäsin skootterin selkään ja ajoin takas kaupunkiin.
Ja se oli oikeasti hyvä päätös.

Nyt ette kuitenkaan kuule musta ennen sunnuntaita! jos silloinkaan, leireilemään olen metsään lähdössä. Tuitui, pitäkää hauska vklp.

No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.