Apr 12, 2015

Luontoa


 photo kaumlmppauml10jr_zpsvxesaaz9.jpg

 photo kaumlmppauml9_zpsyccdbvel.jpg

 photo kaumlmppauml7_zpscxdmv6oi.jpg

 photo kaumlmppauml8jr_zpsplopkwoj.jpg

 photo kaumlmppauml6jhr_zpswoe57zqo.jpg

 photo kaumlmppauml11_zpsvxrqdmy1.jpg

 photo kaumlmppauml14_zps0roc6knv.jpg

 photo kaumlmppauml13_zpsqnpaclow.jpg

 photo kaumlmppauml12jr_zpsocckzzu9.jpg

 photo kaumlmppauml4_zpsfyewq8ku.jpg

 photo kaumlmppauml5_zpse26ujlob.jpg

 photo kaumlmppauml15_zpsbuqbuvc4.jpg


Mä kävin just sen 228 kuvaa läpi. Loppupeleissä en ees kulkenut kämpällä paljoa mitään kamera kädessä, vaan ne kaikki kuvamäärät koostu oikeesti lähinnä siitä, että mulla oli miljoona ja yks kuvaa tasan yhestä kohteesta.

Oppisin kuitenkin viikonloppuna säätämään kamerani asetuskia, mikä on jo saavutus. Yritettiin kuvata Katjaliini kanssa tähtiä, mutta köh, ne ei oikein onnistunut, hups. Tekemällä oppii ja tietenkin olis varmaankin jees jos olis ollut erilaista objektiiviakin, vaikka asetuksethan siihen enemmän vaikuttaa.

Kuitenkin, vietin siis viikonloppuni melkeen pois sivistyksestä savun keskellä - partioleirillä. Hillusin siellä katolla, join kahvia ja juttelin. Valvosin ihan liikaa ja haisen ihan savulta - ja niin haisee Rikun hupparikin. Tui.Viikonloppu meni kuitenkin hyvin, oli ihan mukavaa.

Nyt kuitenkin katoan stressaamaan huomista työssäoppimispäivää ja mahdollisesti pyytämään äidiltäni rahaa - taas vaiheeksi - jotta voin käydä ostamassa mustan t-paidan itselleni ja sitten mustat tia jotkut tummemmat farkut D: Sitä ennen tulisi keksiä joku hätäratkaisu huomiseksi sen mustan t-paidan varalle.. Yh, mä niin vihaan ku en käytä t-paitoja ja vaikka käyttäisinkin niin ne ei todellakaan ole mustia.

Viettäkää mukava loppupäivä. Kiitän ja kuittaan.


No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.