Apr 7, 2015

Sain diabeteksen sun söpöydestä


 photo Collage_zpsycoacs6z.png

 photo selfie2_zpsyxmnqtj9.jpg


Mä kuulen tosi harvoin loppupeleissä olevani kaunis tai edes nätti, mutta sanaa söpö kuulen sitäkin useammin. Oon kuulemma laittoman söpö Rikun huppareissa ja pipossa. Ja otetaan huomioon että mun päällä nuo hupparit on varmaan kaks kokoo liian isot :c

Kuitenkin, heräsin keskellä koulupäivää siihen, että tänään on tiistai. Kyllä, tiistai. Ei maanatai, eikä keskiviikko vaan tiistai. Tiiättekö mitä tiistai tarkoittaa? Partiota. Ainoata harrastusta, josta oikeasti on ollut mulle jollain asteella hyötyä - liikuntaharrastus ei toisaalta olisi pahitteeksi mullekkaan, pitäsköhän alottaa lenkkeily?

Oli kuitenkin ihana huomata tänäänkin, miten aurinko pikkuisen paistoi. Ihan vähän vaan, sillai söpösti kurkisti pilvenreunalta ja sai mut hymyilemään. Näytin muutenkin kuulemma tarpeettoman iloselta ku sain töhrii mun ihanalla Nordean kuulakärkikynällä Rikun vasemman käden.

Muutenkin löysin lisää luettavaa kirjastosta ja tajusin, että mulla oli varmaan tänään huonoin mahdollinen asuvalinta aamulla. Ja ruokalaan kävellessä. Oli ihan tarpeettoman kylmä. Sain kyllä söpön avaimenperän skootterin avaimeen, ei siinä mitään. Nyt siinä killuttelee söpö pieni possu, tuitui.

Pitäis alkaa vaan kantaa kameraa säännöllisemmin mukana, just jos vaikka sattuu tollane mukava aurinkoinen sää. Ne aurinkolasitkin on juttu, joita vois mukana alkaa kantaa, mutta laiska kun olen, ne jää usein kotiin. Ehkä ne taas pian eksyy mun povariin lämmittämään kylkeäni.

7 comments:

 1. Kyllä sä kaunis olet! Ihana ulkoasu blogilla ja kiva postaus. :-)

  ReplyDelete
 2. Kaunishan sä oot ! Tykkään ulkoasustaki ihan sikana :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. ää, kiitos ihana, kiitos ihan hirveesti :3

   Delete
 3. Ihana postaus! Kirjotat omalaatusesti ja ihanasti :3 Isot hupparit ja paidat on ihan bueno ! :D Ja oot kyllä kaunis ja sun hiukset on ihanat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, isot hupparit on ihan parhaita ja tuplasti jopa lämpimämpiä ku oman kokoset! JA voi ei, kiitos ihan hirveesti♥

   Delete
 4. Anonymous8/4/15

  vitsi mitä kuvia ! wau

  ReplyDelete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.