Apr 15, 2015

Se on yhdentekevää jos unohtaa


 photo capuccino1jr_zpsz5wn7pai.jpg

Mulla on ollut periaate parisuhteissa siinä määrin, et en ala seurusteleen luokkalaisen kanssa. Mä oon nähny, mitä se tekee ihmiselle, kun entinen pari on samalla luokalla. Se on asia, jota mä pyrin välttämään viimseen asti.

Mä en ymmärrä, miks suurin osa suomalaisista bändeistä saa mut ajatteleen, et olisko kaikki voinu sittenki korjaantuu, et olisko mun ja mun eksän suhde jotenkin korjaantua? Todennäköisesti ei. Ja kaiken lisäks oon oikein tyytyväinen eroon, ei siinä mitään, ottaen huomioon että nykynen on paljon, paljon parempi.

Mä tykkään kuunnella ihmisten naisihanteista ja mieltymyksistä, ne on asioita, jotka oikeesti rauhottaa mua. Kaiken lisäks mul on yks tarina jota rakastan. Se on oikeesti ihan paras tarina ja pyydän et Riku kertoo sen mulle ainaku mua masentaa.

"Menin amikseen ja ensimmäisil viikoil näin siel maailman söpöimmän tytön. Mul kesti pari kuukaut mut kerranki uskalsin oikeesti mennä puhumaan sille. Ilmeisesti sil oli tylsää koska oikeesti puhus takas, ja tykättiin joistain samoist asioist. Pisti mut kans kattoo TWD:n. Mut täst pari kuukaut myöhemmin tä maailman söpöin tyttö tuli meille yöks, ja siitä tasan kuukaus myöhemmin päädyttiin yhteen. Olen tyytyväinen tilanteeseen."
→ Riku, 2k15 4 comments:

 1. en osaa kommentoida mitään järkevää, nää sun postaukset vetää nii sanattomaks. ihana olet. ;_; ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. älä huoli, en minäkää näihin siu kommentointeihinsi [onks toi ees sana o.o'], mitää reagoida. oot kans tosi ihana. riku todistaa!!♥

   Delete
 2. Ihana postaus ja upee banneri!!
  bymaijuu.blogspot.fi

  ReplyDelete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.