Apr 1, 2015

Tumblr pls | Aprillipäivä
Mä en oikeesti muista päivää, millon en olis käyttäny tota "siinä on sitä jotain" -lauseelle. Sitä on ihana käyttää ihan kaikessa, se on paras lause ikinä. Ja luokan jätkät nauraa ihan saatanasti. Ja varsinaisestihan se on vaan hyvä, tai toisaalta, en mä tiiä.

Välillä tuntuu et oikeesti olisin osa luokkaa, mut suurimman osan ajasta et en olis. Ei siinä mitään, ut raja alkaa menemään siinä kohtaa, kun luokanvalvoja alkaa puhumaan, että oon siirtynyt takapenkille istumaan ja et kaverini istuu nyt ihan yksin siellä edessä. Se ottaa hiukan tunnon päälle.

Ja vaikkei sitä tulisi ottaa mitenkään henkilökohtaisesti, niin mä otan sen jollain asteella. Eikä se mitään, että kaverit siitä sanoo - todellisuudessa ne hyvän päivän tutut - mut se, et luokanvalvoja alkaa siitä sanomaan, ei. Eikä sen kyllä kuuluis puuttua mun yksityiselämäänkään.

Huoh.

Ihmiset osaa olla hankalia, eivätkä todellakaan mukavia. Mä en tiiä, mut ulla on luokassa 1 kaveri ja loput on aikaliki hyvänpäivän tuttuja. Tai jotain siihen suuntaan. En mä enää edes ole varma, et miten paljon mulla loppupeleissä on kavereita. Vaikka mä viihdyn yksin, niin siitäkin huolimatta oon sosiaalinen ihminen, joka kaipaa koko ajan juttuseuraa. Eikä se oikeen auta että Riku on suurinpiirtein ainoa jolle juttelee. Tokihan riku. nyt. loppu.  akvaariolla on seuraa ja sitä rataa, muttakun. Sielläkään ei oo kaikkia aina, ja en mielelläni tuijottelis siellä tiettyjen ihmisten naamoja tai niiden älynväläyksiä aiheista "kaikkien pitäisi tietää mikä on tahko eikä puhutella niitä sivuina". Opiskeli muuten lukiossa pitkää matikkaa, eikä kenelläkään tule ensimmäisenä mieleen mitään tahkoa. Kuulemma tärkeä asia.


Mulla on tosi paljon huonoja tuntemuksia asioista, mutta sillä ei oikeastaan oo merkitystä missään suhteessa. On totta, että mun tulis olla positiivisempi eikä negatiivinen kakkianen, joten kaiketi voisin jotain kivaakin teille kertoa;

Loppupeleissähän sillä ei ole mitään merkitystä mitä ihmiset musta ajattelee, se on niide ongelam. Mä oon teoriassa lopettanut ihmisten mielipiteistä välittämisen, vaikka oikeasti välitän niistä vieläkin ihan liikaa. Tokihan tääkin riippuu aiheesta, mutta koen tän edistyksenä. Lisäksi RIKU VOISI NYT LOPETTAA SEN STALKKIMISEN. mä oon vihdoinkin alkanu tuntee itteni nätiks, söpöks ehkä tiettyinä päivinä jopa kauniiks. En todellakaan liian laihaks vaan just sopivaks. Tokihan niitä huonojakin päiviä löytyy, mutta oikeesti, oon just sopiva tälläsenä, vaikka alipainoa onkin.

En enää ite ees tiiä oliko toi jotenkin positiivista tai kivaa mut ainakaan en ollut yhtä negatiivinen ku aina. Kai ehkä toivottavasti mahdollisesti, kiitti Riku.

Ja kyllä, mulla on tosi huono huumorintaju ja sitä rataa :c Oon pahoillani tästä. Oikeesti.


5 comments:

 1. Anonymous1/4/15

  näissä sun postauksissa ei oo mitään järkee, kun kukaan ulkopuolinen ei tajua puoliakaan mistään

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämäpä oli mielenkiintoinen. Ei sillä, ymmärrän kyllä, mutta loppupeleissä kun mietitään, niin kaikkea ei kannata edes netissä kertoa. On totta, ettei ulkopuolinen ymmärrä puoliakaan mistään, voisit hieman tarkentaa mitä, mutta se on oikeastaan enemmänkin lukijan ongelma, kuin mun ongelma.
   Lisäksi on se, että mä en pysty tuottamaan teille sellasta sisältöä mitä te haluaisitte. Mulla ei oo mitään tietoa millaisia postauksia haluaisitte, koska ketään ei koskaan kommentoi mitään. Tai, koskaan ja koskaan, kommentteja kyllä tulee mutta nekin lähes kirjoitustyylistä ja ulkoasusta etc. Joten haluamaanne sisältöä on hankala tuottaa. Lisäksi suosittelisin ihan oikeasti lukemaan vanhempia postauksia, haluaisitko vuoden 2013 postaustyylin takaisin vai?

   Ja tämä blogi on mulle enemmänkin päiväkirja, jonne voin kertoa lähes mitä tahansa. Että sen puoleen. Kiitos kaunis kuitenkin kommentistasi c:

   Delete
 2. tykkään tosi paljon bannerista, mutta muuten ulkoasu on vähän sekava? vaikka eihän ulkoasulla oo mitään merkitystä loppupeleissä vaan itse postauksilla. Ja mä en tiiä... mun mielestä tuota tekstiä oli jotenkin kauheen hankala lukea :o heti ensimmäinen lause kuulosti oudolta XD en tiiä.. saattaa johtua mun lukihäiriöstä tai jtn..xd

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, totta, ja mukava kuulla että tykkäät ainakin bannerista :D! Ja joo'o mulla saattaa olla hieman sekava kirjotustyyli, mutta hei, parannan tapaani ja pyrin tekemään selkokielisempiä tekstejä :D Ja epäilen, tuskin sentään sun lukihäiriöstäs johtuu, höpsis c:

   Delete
 3. Joo komppaan hieman ylempiä.. :'D

  Mutta sulla on tosi kiva tää ulkoasu muuten, tykkään näistä reunoista! :-)

  ReplyDelete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.