May 12, 2015

It's just another bad day


 photo jiu4_zpsvtb39aba.jpg


Mä tykkään siteerata ihmisiä tai pelejä yleisestikin jotain, mikä jotenkin kolahtaa muhun. Lisäks rakastan sitä, ku ihmiset oikeesti puhuu jostain, mitä ne rakastaa tai mistä ne pitää. Se katse niide silmissä, se melkee hullun kiilto niissä. Oikeesti, se on parasta. Viel parempaa on tosin se, että oikeesti ymmärrät asiasta, mistä se henkilö sulle puhuu tai vaahtoaa.

On kuitenkin niitäkin hetkiä, kun ihmisillä ei oo hajuakaan mistä ne puhuu. Ne vaan inttää kaikesta vastaan, kuulostaa ihan multa btw, muttei oikeesti tiiä asiasta mitään. Se on loppupeleissä ärsyttävää, mutta toisaalta ihan ymmärrettävää, ihmisellä on hassu pätemisen tarve aina sillon tällön.

Toisissa tää pätemisen tarve oikeestaan näkyy enemmän ku toisissa. Se, miten ihmiset pätee sulle jostain asiasta, mistä ite oot sataprosenttisen varma, ni on hassua, koska niiden argumentit on jotain ihan hupsuja. Ja kyllä, ite syyllistyn tähän enemmän kuin usein.

 photo jiu1_zpsegoejguu.jpg


Mä voisinmelkeen puhuu kokemuksesta, mutta oikeestaan mä en tykkää siitä, jos joku mun hyvä kaveri, seurustelukumppani tai joku muu läheinen on oikeesti fiksumpi. Tää pätee ehkä enemmänkin kavereihin ja seurustelukumppanii ja luokkalaisiin etc, koska oikeestaan oon saanu kuulla ihan tapreeksi vanhemmilta saarnaa asiasta jos toisesta. Älyttömistä perusteluista puhumattakaan.

Kuitenkin, mä koen jollain asteella alemmuuskompleksia tätä ihmistä kohtaan, tiedän hupsua, mutta mä kanssa tiedostan siinä vaiheessa, et oon oikeesti sitä parempi aika monessa muussakin asiassa. Siitäkin huolimatta intän tästäkin vastaan, vaikka se onkin kaikkea mun ajattelutapaa vastaan.
Mut silti samalla oon ihan varma siitä, etten oikeesti osaa mitään ja oon hyödytön. Eh, eihän tässä oo enää yhtään mitään järkeä jos ihan totta puhutaan.

 photo jiu2_zpska48glot.jpg


Mulla on aina ollut hankaluuksia itseni hyväksymisen kanssa, enkä todellisuudessa oo niin rohkee ku saatan antaa ymmärtää. Oikeestihan se vaatii todella paljon, siis todella, todella paljon et ees uskallan mennä esimerkiksi luokan eteen pitämään esitelmää.
Yleisesti ottaen kuitenkin sanon mielipiteeni suoraan ja tykkään puhua asioista, joissa oikeesti vaaditaan niitä mielipiteitä - joko niiden esittelyä tai sitten puolustamista. Oikeestaan oon aika riidanhaastajakin luonteeltani, jos ihan totta puhutaan.

Ja mä osaan oikeesti kyseenalaistaa ihan kaiken. Ihan. Kaiken. Se on hassua, miten siinä onnistuu, mutta mä onnistun siinä jotenkin. Yleensä niillä huonoilla argumenteilla,  mut se tässä ei nyt oo ollenkaan tärkeetä, jos totta puhutaan -, tärkeempää on se, että oikeestikin kyseenalastan kaiken. Mä voin inttää vastaan niin kauan kun mua huvittaa, mutta jos se menee kyllä-ei-kyllä-ei väittelyks ni sitte asia on tietenkin eri. Mulla palaa pinna enkä tee hyviä asioita sillon. Oon huono ihminen ja mua masentaa aivan liian usein.

 photo jiu3_zpsxgvhhfrl.jpg

Long story short; mulla ei mee nyt hyvin. 

jos teitä kiinnostaa seurailla miuu instassa, ni mut löytää nimellä @hopeaprinsessa. valitettavasti käyttäjä on yksityinen, so, joudutte pakostakin seuraamaan jos haluutte nähä miu selfietiä. tuitui, pitäkää hauskaa.

2 comments:

  1. Wow siisti postaus joka oli niin täynnä asiaa, että ihan kolahti muhun. Toi kuvasti niin paljon muo toi päteminen ja jonkin asian esille tuominen. Pakkp kyllä sanoa, että kun vähän harjottelee niin oppii vielä hillitsemään itsensä ja pätemisen, joissakin tilanteissa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep kaikesta voi oppii pois myös ::D eriasia miten nopeesti.

      Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.