May 4, 2015

Paimuli


 photo pai7jr_zpshdu4ao5k.jpg

 photo pai6_zpsi2pj1jja.jpg

 photo pai5_zpspu6a7aai.jpg

 photo pai_zpspsijyx83.jpg

 photo pai4_zpsliqnx2ng.jpg

 photo pai3_zpsrazccf44.jpg

 photo pai2_zpsbl6e0shz.jpg

 photo pai1_zpsobwvrlzv.jpg

 photo pai8_zpsek1fc313.jpg

Nipetinapetinupetinap. Eks niin, että näin se kirjottaminen toimii? Ja että kaikki ymmärtää 100% mitä mä just äsken kirjotin, ettei mun oikeesti tartte mitään kenellekkään koskaan kertoa ikinä millonkaan. Olis kyl kivs, ainakin tavallaan, mut yksin ei voi elää, oikeesti.

Kuitenkin, olin Paimulissa vapun, kokonaiset viis päivää ja makasin sängyssä melkeen sen koko ajan. Oikeestihan perjantainakin käytiin moikkaamassa luokkalaisia ja sain ahdistelua osakseni, koska seittemän ja kuusvuotias pikkuset, jotka osas ajaa yhella kädellä - sillä vasemmalla kädellä vieläpä - ei vitsi, olisko vaan pitäny jättää Riku ja lähtee niide messii. Alko oleen aika taidokkaita kyllä.

Käytiin kanssa kävelemässä yhellä sillalla ja yhes hylätyn ladolla ja kamera oli mukana!!! Se oli jotenkin saavutus että mulla ees oli se kamera mukana. Kun päästiin takas Rikulle ni oli kylmä ja käperryin peittoihin suojaan. Oli kivs. 
Sain kaakaoo enemmän ku tarpeeks nuudeleitakin nyt parin viikon edestä. 

Nyt kuitenkin voisin höyryliinin avata ja sieltä Assassin's Creed Chroniclesin.. Pelattavaa. Vihdoinkin.

Miten teidän vappu meni?

3 comments:

 1. Luulin tota kukkakuvaa mustavalkoiseksi, kunnes siirsin hiiren kommentointinapin päälle :'D Mut ihana kuva niin väreillä kuin ilmankin. Olis kyllä mahtavaa jos kaikki ymmärtäis epämääräistä nupetinapetikieltä, ei tarvis puhua kunnolla jos ei haluu. Ja jos ajatuskin välittyis paremmin niin kuin oikeilla sanoilla?

  ReplyDelete
 2. Piristi jotenki tosi paljon tän postauksen lukeminen! kans oikeen upeita kuvia, varsinki neljäs ja viides kuva on jotenki iha woou. Yhyh rakastan sun postauksia. Mun vappu meni iha semi hyvin! (:

  ReplyDelete
 3. Oho luulin kanssa tota kukkakuvaa mustavalkoseksi. Hämmentävää...
  Mutta ihan kivoja kuvia, mutta väriskaala olisi voinut olla kirkkaampi ja pirteämpi. Muuten ihan jees postaus

  ReplyDelete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.