May 17, 2015

Yhden hinnalla - Maailma on sun, maailma on mun


 photo YHDENHINNALLAjr_zpskikrpwej.png

 photo yhdenhinnallacollage_zpswzgajr0z.png

 photo yhdenhinnalla2jr_zps0vlq3i5p.jpg

 photo YHDENHINNALLA7jjjr_zpsbuqvubos.png


Mä en sanois itteäni ateistiksi, mutten myöskään Jumalaan uskovaksi. Siitä huolimatta olin kristillisessä tapahtumassa - Yhden hinnalla.

Ja ei, mä en oikeesti tiiä mitä tuolla tapahtumassa tein. Oikeastaan en ees ollut Yhden hinnalla, vaan Kirkko 2020 seminaarissa. Useimmat jotenkin sekoittivat nämä, mutta hei, mä voin ihan rehellisesti sanoa, että ens vuonna uuestaan - tai vaikka ilman mua. 
Mulla meni siis viikonloppu Tampereella. Mun lauantaipäivä meni suurimmaksi osaksi siinä, että istuin ja juttelin seminaarissa siitä, miten kirkkoa saadaan näkyväksi mediassa, miten se näkyy mediassa ja miten politiikka ja uskonto usein sekoitetaan. Nojaa, sanotaan että oli avartava päivä. Ens vuonna joku muu sitten.

Lauantaina en oikeesti, ihan rehellisesti jaksanu ees osallistua mihinkään noihin Yhden hinnalla aktiviteetteihin, vaan sen sijaan kiersin ympäri Tamperetta - samalla kun seurani teki jotain Yhden hinnalla tapahtuman pistettä.

Join kupillisen kahvia ja teetä Wayne's Coffeessa, söin hesessä, viihdytin itteäni vauva.fissä. Mukavaa mulla oli. Ja piirsin. Kirjotinkin hieman. Kuvaamaan puolestaan innostuin siinä vaiheessa kun alko tuleen jo pimiä ja akku alkoi olemaan kuolemaisillaan. Rakastakaa puhelinkuvien laatua.

Sunnuntai menikin sitte Särkänniemellä. Kotiuduin jossain tossa - kuuen jälkeen? Mä muista. Huonomuistinen olen, pahoitteluni siitä. Mukava viikonloppu oli kyllä.

Miten teidän viikonloppu meni?
ja kaverit sitten tulee naamakirjan/wapin/soittaa mulle jos on jotain valittamista, okei

2 comments:

 1. Oi ei vauva.fi sivusto ::D ihan parasta viihdykettä. Mutta pakko sanoa, että vähän jäi mietityttämään mikä ton uskonnollisen seminaarin pohjimmainen tarkotus oli. Harjottiko ne muihin ihmisiin uskonnoon uskomista vai? Hui kun sain ton kuulostaa oudolta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tän seminaarin tarkotuksena oli miettiä, et millanen kirkko olis vuonna 2020. Tai näin mä ainakin sen ymmärsin. Voi olla että olen väärässäkin. Ja ei, jos nyt ymmärsin lausees oikein, ni ei käännyttämistä(????) harjotettu, vaan siellä oltiin ihan kristittyjen seurassa.

   ja vauva.fi on todellakin parasta viihdykettä. ainakin kolmen aikaan yöllä.

   Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.