Jun 1, 2015

Kesäkuun ensimmäinen


 photo jokiranta3jr_zpse2b7aope.jpg

 photo jokiranta2_zpsfa1dppkv.jpg

 photo jokiranta1_zpscwokl9sh.jpg


Voisin jakaa teille kivan tarinan, mut mä en kuitenkaan viitti. Tärkeintä on kuitenkin se, et toi yks ei jääny ojanpohjalle nukkumaan. 

Eilen paisto aurinko. Tänään sataa vettä. Kesäloma alko - tai ainakin niin voisi kuvitella. Mulla on seuraavat kaks  viikkoa kesätöitä, joten ei tätä kai lomailuks vois sanoa. Enemmän harmittaa se, et mun pitää oikeesti aamulla herätä, enkä saa nukkua pidempää, niiku mun veli.

Yhhels, en oikeesti tiiä mitä tehä kesälomal. Tuntuu et kaikil muil on kesä ihan täynnä. Ja sit oon minä jolla on kesätöitä 2 viikkoa, sit ripari ja sit ehkä viikosk Paimioon? En mä tiiä. Kaikil tuntuu olevan kesä ihan täynnä. En oikee nauti. 

Ja lisäks mun pitäs oikeesti tehä juttuja. En oikee tota. Nauti??????? En enää ees tiiä. Vois syyä ja sit kirjottaa. Ja kahvia.


3 comments:

 1. munkin kesä on ihan tyhjillään, et voishan sitä jotain tekemistä keksiä hehhe. mut vähänkö kivoja nämä kuvaiset ja toivotan sulle oikeen kivaa kesää jee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hei jes, en oo sentää ainoo jonka kesä on tyhjillään :o! ja kiitos kaunis ja hyvää kesää sinnekki ^^

   Delete
 2. haha mulla ei oo koko kesälle yhtään mitään suunnitelmia, ei töitä eikä mitään muutakaan :-D

  ReplyDelete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.