Jun 11, 2015

Koneita, aleita ja vittuuntumiskäyrän hälyttävää nousua.


Oon tuleva datanomi, jolla ei ihan oikeesti sais mennä hermot koneiden kanssa ihan heti. Enemmän kuitenkin oon ton vastakohta, koska oikeestiolenvaan järjettömän kärsimätön asioiden kanssa, miusta tulee vielä erinomainen datanomi.
Ei sillä, steamulin aleet alko tänään. Ja mulla ei oo rahaa. Enkä saa rahaa vasta ku ens vko perjantaina, millon on jo turhan myöhästä Unityn kannalta. Mä niiku elättelin toivoa, että se olis tullu myöhemmin alennukseen, mutta ei sitten - rehellisiä jos ollaan ni vittuuntumiskäyräni on pikkusen liian korkeella. En oikeen nauti tilanteesta.

Viikosta tosin löytyy jotain positiivistakin -, ottaen huomioon, että mun kahen vko työputki on ihan lopuillaan - loppuu itteasiassa huomenna, sit viikko vapaata ja sitten vetämään ihanaa rippileiriä. Varmasti tulee olemaan hauskaa. 

Tavallaan oon ihan tyytväinenkin että mulla on vaan toi viikko ns. lomaa, koska kuitenkin saan pidettyy unirytmin jollain tasolla - riparin jälkeen tosin voin rikkoo sen ihan miten haluan.. Oh well, ehkä tästäkin jotenkin selvitään ehkä. 

Kaiken lisäks chrome lakkas syystä x toimimasta. Oikeestihan mun pitäs tietää nää jutut, mut en oo oikeesti jaksanu panostaa asioihin okei. Kaiken lisäks mulla roikkuu se yks näytön tekemine vielki, koska opettajalla ja mulla ei oikeen viestittely pelaa. Voin vain kuvitella sieluni silmin miten opettaja tulee ekana päivänä koulussa ulisemaan sitä, miten mulla on se näyttö suorittamatta. Tietenkin jos olisin fiksu niin kysyisin luokkailaisilta et miten he teki sen, mut ihan rehellisesti, mielummin ottaisin opettajalta ne pätevät ohjeet. Kavereilta saadut ohjeet on vähän niin ja näin.

Pitäs elää positiivisesti mutkun. Haluun vaa luovuttaa. Nukkuu sängyssä ikusesti tai jotain mut se on vissii mahottomuus. Ei niiku sillee et kuolis mut nukkuis vaik sata vuotta tai jotai. Olisin koomassa tai jotain. Iha rehellisesti en tiiä.

Mun ajatukset ei oikeen pysy kasassa nyt, mut iha sama. Tällästä tällä kertaa.

Mitä mieltä ootte muute ulkoasusta?

No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.