Jun 6, 2015

Ostoksia


 photo ostokset1je_zpsizn5altr.jpg

 photo ostokset2je_zpscfitewbs.jpg

 photo ostokset4je_zpsknhrvfvq.jpg

 photo ostokset5je_zpsppuzuwlp.jpg

 photo ostokset6JE_zpsy8wn35uj.jpg


Oltiin aktiivisia Rikun kanssa ja pyöräiltiin kaupungille ostaan mulle bikineitä. Ja parii muuta juttuu, mut sen sijaan palasin huivin, kynän, hiuspannan ja sormuksen kanssa. Hups. 

Tajusin kanssa et puolet kuvista on oikeesti tärähtäneitä, mut ei se mitään, en osaa muutenkaan tehä ostospostauksia kunnolla, enkä oikee tykkää niitä harrastaakkaa. Tosin, mulla harvemmin on mitään esiteltävää jos ihan totta puhutaan. Seuraavan kerran ehkä ostospostausta EMPin vaatteista, jotka tulee jo kai ehkä todennäköisesti ensi viikolla. Jos niistä ees mitään kuvia saa.

Tajusin kanssa et mun kunto on ihan oikeesti huonontunut sitten ysiluokan. En mä enää harrasta aktiivisesti liikuntaa eikä amiksen liikuntatunnit vaadi ees mitenkään paljoa, joten kunto on oikeesit romahtanu. Tosin, saattaa se liittyä kans siihen et oon ihan liian mukavuuden haluinen sen suhteen et oikeesti en jaksa liikkua. Ja kaiken lisäks ainoo liikuntamuoto mitä jaksan oikeesti harrastaa on tanssi. Ja nimenomaa kilpatanssi, jos niiku eritellä viel tahotaan. 

Mul on kans oikeita ongelmia tän ulkoasun kanssa enkä oo mihinkään tyytyväinen. Älkää siis jooko säikähtäkö jos yhtäkkiä ulkoasu on jotain ihan muuta ku sitä mitä se viimeks oli. Banneriki saattaa vaihtuu pariinki otteeseeen täs parin päivän sisään. Oon nopeesti kyllästyvää sorttia, joka taas on pidemmän päälle huono juttu.

Pitäkää hauska lauantai-ilta. Ja sunnuntai.

2 comments:

  1. oon aina ostoksilla katellut noita kukkapantoja, mutta aina miettiny, että miten tyhmältä näyttäsin vaatteissani toi päässä ::D mut hyvä et muut pystyy pitää noita härveleitä kunnialla päässä. kivoja ostoksia

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo no mulla tää tyyliki vasta alkaa muotoutua ja sillee,tommosta valkosta nyt voikin yhistellä lähes kaiken kanssa :'D totuttelemista tuo kyllä vaatii ei siinä mitään.

      Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.