Jun 16, 2015

Révolution dans les rues


 photo REVOLUTION11jr_zpsxuhuwqp6.jpg

 photo REVOLUTION10jrjr_zpsji4knyas.jpg

 photo REVOLUTION9JR_zpsyxgnuvgy.jpg

 photo REVOLUTION8jr_zpsrmwwuzhr.jpg

 photo REVOLUTION7jr_zpshirvego3.jpg

 photo REVOLUTION6_zpsbvsndjn8.jpg

 photo REVOLUTION4jr_zps63ihjzka.jpg

 photo REVOLUTION3_zpsygygiohz.jpg

 photo REVOLUTION2_zpswdrkbuw5.jpg

 photo REVOLUTION1_zpsuugwuyrm.jpg

Mä niikun kirosin sillon ku steamin alet alko, ettei mulla ollu rahaa ja lupasin nirhata jotain jos Unity tulee alennukseen. Unity tuli alennukseen ja mä nirhasin mun peiton. Huono päätös nyt mulla on kylmä. Tho, sain Unityn kyllä ostettua, ei siinä mitään. Nyt se vaan odottaa tuolla steamissa korkkaamistaan.

Olin kuitenkin perjantaista maanantaihin Paimiossa ja käytiin Rikun kanssa kävelemässä. Sateen jälkeen on aina mukava kuvailla, ihan oikeesti ja tajusinki et kukat on oikeesti kauneimmillaa sateen jälkeen. Kaikki kuvat ei kyl oo samalta päivältä sateen jälkeen, mut se ei taida oikeesti olla tärkeetä.

Kävin kuitenkin sen 150 kuvaa läpi, joista joku 10 oli testailuja mut niiku. Ehyh en mä tiiä, tartten suklaata ja paketin nenäliinoja Tokyo Ghoul maratoonii varten. Ja sit jonkun toimivan sivuston. Kurokojaki vois kattoa ja Traconiin vois lähteä. En tiiä, saan palkanki vasta 26.6 en oikeen nauti. Yhhels.

Nyt kuitenkin voisin korkata Unityn, nähdään siis joskus..

8 comments:

 1. Sateen jälkeen on kyllä ihan parasta kuvata! Mutta hei ihana toi etana ja muutkin kuvat on varsin hienoja. :3 Yh minäkin haluan suklaata.

  ReplyDelete
 2. Mitää miks en tienny et oot noin hyvä kuvaamaan O.o Ihania kuvia! Tykkään etenkin tosta kotilosta, jotenki ihanat värit ja emt se vaan on hieno.
  ps suklaata tarvii aina

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos hirveesti ♥ oon vaan kehittynyt paljon ei siinä muuta :'D ja joo niin tarttee, ihan totta.

   Delete
 3. Eikä ihan älyttömän upeita kuvia! Tykkäsin todella paljon, sallisipa säät täälläkin pääsyn metsään :/

  ReplyDelete
 4. Wau mitä kuvia ja noi vähän erilaiset, jännemmät muokkaukset toimi tosi hyvin! Mun lemppari itse asiassa oli tuo toinen kuva :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :o! Ekaa kertaa itteasiassa nuita jännempiä muokkauksia kokeilin, hyvä että toimii, tietääpähän että laittaa "useammin" c:

   Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.