Jun 23, 2015

Welp.


 photo paimulisdf_zpstgwa2er1.jpg

 photo paimulisdfg_zpsupedztph.jpg


Samoista paimion kukista kuvia kun viimeksikin. Lisäksi epämääräinen risukasa Vuohensaaresta, jossa kävin nopeaa kääntymässä. Oli semihupsu tyhmä reissu eikä sieltäkään mitään kuvia varsinaisesti saanut. Huomenna voiskin harkita mettään menemistä - jos saat siis sallii - sillä tuolla sataa. Ja sateen jälkeen on kaikista parasta kuvata. Oikeasti.

Mulla on hieman.. Postausinto? hukassa - se voi toki palautua tässä heti huomenna, mistäs sen tietää - joten jonkin asteisia taukoja on ehkä kaiketi luvassa? Riparin jälkeen voidaan katsoa jos jotain saisin aikaseks, vaikka itse riparista. Ei siinä mitään, oon tosiaankin viikon siellä, enkä oo ihan varma kannattaako mun mitään läppäriä sinne raahata..? Mä itehän en käynyt Naarilassa riparia ni mulla ei oo hajuakaan. Omalla riparilla oli meinaa ihmisellä jos toisellakin läppäriä ja jos jonkinsortin elektroniikkalaitetta mukana, myös mulla.

Juhannus meni oikein mainiosti Paimiossa, ei siinä mitään. Oli oikein hauskaa valvoa aamuviiteen kahdella peräkkäisellä yöllä ja toisena öistä kuunnella Rikun epämääräistä höpötystä mirumuteista. Nähtiin muuten Mirkoakin, oli kiva yllätys.

Mulla ei ihan rehellisesti oo teille mitään. Ei kuvia, tekstiä pystyn tuottamaan ihan koska vaan, mut kuvat on juttu mitä en saa tuotettua vaikka haluaisin. Kuvanmuokkaustaki vois opetalla paremmin. Ja sen bannerin oikeesti tehä. Hmm.No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.