Jul 26, 2015

---
Mulla olis jos oikeen kovaa yrittäisin niin kuviakin. Siis ihan oikeita kuvia eikä tumblusta pöllittyjä kuvia. Karu totuus on, että motilehmä katos johonkin hevonvittuun, eikä rehellisesti jaksa innostaakaan. 
Rehellisestihän mua väsyttää, mutta oikeesti mulla ei oo ees nukkumapaikkaa - sänky meni rikki ja joudutaan nukkumaan rikun kanssa patjalla - jota ei siis nyt voi laittaa koska riku ja mirko päättivät pelata. 
Toisaalta, mua iha rehellisesti oikeesti väsyttää. Oon monena iltana itkeny miten huono tyttöystävä olen. Nojaa, toisaalta olen, toisaalta en. Oon vaan liian väsynyt. Eks se käy selitykseks?

1 comment:

  1. Ei aina tarviikkaan innostaa tai jaksaa, koita lepäillä ja ottaa rennosti, tsemppiä! c:

    ReplyDelete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.