Aug 5, 2015

Love is trembling happiness.

 photo julkaisemattomat5m_zps9s91jwm0.jpg

Yksi vaivainen kukkakuva parin viikon tapaa kun olin paimiossa. Yksi vaivainen kuva, joka on jossain määrin huonosti muokattu, mutta toisaalta taas mun taidoilla todella hyvin. En oo valokuvannu pariin päivään, ei oikee oo innostanu. Koulutki alkaa taas kohta ja sitä ennen pitäis oikeesti hommata taas uus vihko, koska amikseen ei anneta omia vihkoja joka aineelle. Amis ei kustanna. Mulla on muutenkin menny rahaa ihan liikaa viimesen kolmen päivän aikana, toisaalta löysin pari tosi söpöö paitaa ja toisen viel alennuksella -, ehkä  vaan jätän ne vaateshoppailut sitte seuraavii aleihin.

Ainaki se on luvannu oikeesti lämmintä viimisiks lomapäiviks vaikka vähän aikaa sitte sato -, jos viikonloppuna vaikka olis hyvä sää ni vois oikeesti lähteekki johonki ottaan kuvii. Noin vaikka koulujen alun kunniaks tai jotain.
Koulujen alku on toisaalta tosi masentava. Siis, se että mä tiiän et joudun - tai pääsen - istumaan 8h koneen edessä ni on todella riemastuttavaa. Ja vielä se, et oikeesti voisin panostaa koulunkäyntiin, olis kanssa juttu. Mut niiku, amisha on helppoo eikä tartte tehä mitää et saa kolmosii. Ja lukios taas on iha vitu vaikeeta. Mielipiteensä kullakin.

Toisaalta taas, ehkä saan paremmin kirjotusintoa tai jotain, ku on enemmän luppoaikaa iltasin, jota siis ei tietenkään nyt ole, ja ehkä etenen mun kirjotusprojekteissaki. Leikisti ainakin.

En sitte tiiä koska kuulette musta seuraavan kerran, mut kuulette kyllä. Jossain vaiheessa. Ehkä jo perjantaina. Tai sitte ku mulla oikeesti on asiaa. Tai kuvia.


otsikon quote - Khalil Gibran

No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.