Aug 19, 2015

Takaisin kouluun - tai no niin.

 photo bts_zpstff4raiu.jpg

 photo bts1_zpsatgppkiz.jpg

Yritin olla tosi artsy ekassa kuvassa mut sit epäonnistuin muokkauksissa. Rips. Koulua on nyt käyty se viikko, alle jopa ja oon jo ihan done sen istumisen kanssa siellä. Mä uskoisin et tosi moni muukin on siellä istumisen kanssa ihan done, tiiän etten oo tän asian kanssa ainoa.

Mulla on tbh postausideat lopussa - onko teillä siis jotain toiveita postauksien suhteen? Tyylisiä, ehotuksia? Mitä just te haluisitte nähä täällä? Videoihin ei mun kärsivällisyyteni tosin riitä, joten niitä ette saa, sori. Postausehdotuksia siis otetaan vsataan.

Ei mulla muuta? Meh.

1 comment:

  1. Ihanan pirteen näkönen tuo sinipinkki vihko :-D

    http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

    ReplyDelete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.