Oct 14, 2015

Hammaslääkärit on ihan höpsöjä.

 photo linnut.jpg

 photo linnut1.jpg

 photo linnut2.jpg


Mä en tiiä yhtäkään henkilöä joka ei pelkäis hammaslääkäriä. Toki niitäkin on, mutta henkilökohtaisesti en tunne ketään.

Olin tänään suuhygienistillä, jos pilkkua ruvetaan oikein kunnolla nussimaan, ja mun kokemus siitä jäi aika huonoksi. Rehellisesti en oo varmaa itkeny koskaan aikasemmin yhtä paljon hammaslääkärissä. En koskaan.

Henkilökohtasesti oon aina pelänny hammaslääkäriä - periaatteessa ilman syytä, mutta käytännössä syyn takia. Ei niissä hammaslääkäreissä tai suuhygienisteissä tai missään oo mitään vikaa ja he tekee vaan työtään kun infoaa nuoria ja muita pitämään huolta suuhygieniastaan, mutta rehellisesti tänäänkin kun olin siellä ni koin sen pirun syyllistäväksi. Enkä haluu mennä noin kuukauden päästä sinne uudestaan. En todellakaan. Itkettää koko ajatus muutenkin.

Stressaan muutenkin kaikkea turhaa - kuten valinnaisliikuntaa ja tietokantojen tekemistä - ja kaiken lisäks en uskalla syödä hampaideni takia, joten, yeah oon kusessa. Pitäs kaike lisäks hoitaa juttuja, joita en halua hoitaa. Ja juttuja joita en pysty hoitamaan.  Yritä tässä sitten olla mukava ja positiivinen ihmisille.

Paimiossa kuitenkin oli tosi jees sää tossa maanantaina, jollon uskaltauduin ottamaan kameran mukaan kun Rikun kanssa käveltiin Astalle. Istuttiin siinä Vistalla hetki jollon ehin ottamaan linnuista paljon parvikuvia, mikä noh, osa onnistui ja osa ei. Pitäis opetella pikkuhiljaa tota kameraa käyttämään paremmin. Varsinkin sitä manuaalia.

Tahdon vain pelata. Jos nyt voisin hakea vesilasin - ja teekupin - ja pitää yksinäiset pelilanit. Ei ne ees ole lanit. Ei mul oikeesti oo kavereita, ne kaikki on vaa suurta kusetusta.   jk, on mul pari kamukaverii, ne ei vaa pelaa samoi pelei ko mä.

Hauskaa syyslomaa - tai loman odotusta - kaikille!

No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.