Nov 1, 2015

Digiexpo 2015

Mulla ei ollut tänä vuonna Digiexpoilla kameraa mukana, koska en kokenut tarvitsevani sitä, mutta toisaalta se olis ollut tosi jees, koska noh, olisin ehkä saattanut jopa muistaa ottaa kuvia. Nyt niitä kuvia ei ole, tekstiä sen enemmänkin.

Mulla oli seurassani Riku ja lähettiin junalla 10.32 kohti Helsinkiä ja jäätiin Pasilan asemalla jo pois, vaikka meiä liput olikin ihan Helsinkiin asti. Noh, jos oltais oltu fiksuja oltais menty syömään ennenko mentiin messualueelle, mutta ei me oltu, joten paineltiin siitä juna-asemalta Messukeskukselle.
Eksyttiin jo siinäkin matkalla kerran ko mentiin liian pitkälle; älä luota siis partiolaisen suunnistustaitoihin. Noh, päästiin sitten kuitenkin eteläiselle sisäänkäynnille.

Mä sitten halusin jättää mun takin sinne pirun narikkaan koska noh, oon laiska kantamaan ja Riku kantokin kaikkia mun tavaroita matkalla.. Nojaa. Meillähän ei missään vaiheessa ollut minkäänlaisia suunnitelmia päivälle, oli vaan muutama ohjelmanumero mitä haluttiin ehdottomasti nähdä. Ainoa, mikä hieman jäi harmittamaan oli se, etten saanut hommattua sieltä uutta piirtopöytää - makso satasen eikä napannu käyttää kaikkia rahoja siihen. Noh, Jimm'sin pisteellä tuli kuitenkin haettua enemmän tai vähemmän tarpeellinen muistikortti isille, kun puhelimessa on kuitenkin muistia niin vähän - no nyt on tarpeeksi.

Kuten tossa aikasemmin mainitsin, niin pelilavalla oli tosiaankin pari ohjelmanumeroa mitä haluttiin nähä, ja yks näistä oli Paneelikeskustelu - esports. No, ei sitäkään kuunneltu loppuun vaan kadottiin aika nopeaa syömään. Oli muuten kallista ruokaa vaikka vaan hesestä oli kysymys.
Noh, ruokailun jälkeen ei meillä ollu enää mitään kiinnostavaa ohjelmaa tai mitään sellasta mitä me oikeesti haluttais nähä. Kierrettiin messualue kuitenkin läpi ja onneks kierrettiin. Sain nimittäin vielä Pelaajalakuja - tai no Kouvolan lakritsia joka on kääritty Pelaaja kuoseihin - ja täydellisenä heräteostoksena Bluebiitin varavirtalähde. Myyjä osasi asiansa.

Olihan siellä paljon muutakin mitä kaikkea olisi oikeasti voinut ostaa, muttakun ei. Ei ole rahaa niin ei. Ihan rehellisestihän olisin varmasti pärjännyt viidelläkympilläkin, mutta mielummin aina jotain heräteostoksia varten olisi takataskussa. Toisaalta, eihän niitä muita ollut kuin tuo varavirtalähde.

No, lähdettiin sitten pois jo viiden aikoihin ja alettiin siinä sitten kovaa miettiä että miten päästään Helsinkiin. Ulkopaikkakuntalaiselle noi kaikki junat ja kaikki on ihan liian pelottavia ja "kauhu"tarinoita kun on lukenut niin johon siinäkin nyt pelottaa että saa jotkut sakot vain sen takia ettei tiedä miten lähijuna toimii :D
Päästiin kuitenkin onnistuneesti Helsingin rautatieasemalle missä sitten vietettiinkin aikaa ihan riittämiin - joku neljä kolme tuntia. Nyt se ei enää kuulostakaan ihan yhtä hyvältä idealta kuin se kuullosti silloin aikaisemmin. Noh, tulipahan sekin koettua. Ensi kerralla kyllä kun lähetään junalla johonkin ni en ihan ottais noin myöhästä lähtöä kun meillä oli.

Ja kaiken lisäksi se 21.02 juna oli myöhässä aikataulusta jonkun 20/30 min. Oli se kiva sitten hiukan olla päästämättä äitiä nukkumaan ajoissa aamuvuoroon.. Hups. Ehkä ens kerralla menee paremmin.

Oli kuitenkin ihan supermukava päivä siitäkin huolimatta että aikataulut ei ihan napannu yksi yhteen!

Vaikka en täällä blogissa olisikaan kovinkaan aktiivinen, niin instagramissa ja snapchatissa - tosin snapchatissa vain aktiivinen lähettämällä ihmisille suoraan snäppejä, en koskaan muista lisätä niitä mystoryyn - olen! molemmista mut löytää @hopeaprinsessa


No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.