Jan 4, 2016

Tavotteita vuodelle 2016

Vuodella 2015 mulla ei ollut mitään tavoitteita, mutta tänä vuonna voisin jotain  tavotteita lisätäkin. Kaiketi nää lasketaan lupauksiksi, vaikken mitään oikein tykkää luvatakkaan, joten jos vaan puhutaan tavotteista?

Valokuvaus on asia, johon haluan erityisesti panostaa. Opetella ton kameran kunnolla - tai niin hyvin vähintään kuin motivaatiota on. Kehittyä valokuvauksessa, oppia sen taiteenlajin paremmin.

Pelata pelejä monipuolisemmin. Kuten ootte huomannut - ne, jotka mun peliarvostelujani sattuvat lukemaan, on pelivalikoimani todella vähäinen. Niinpä -, laajenna  pelivalikoimaasi kuuluu myös tähän. Kirjoita arvosteluja, kehity arvostelujen kirjoittamisessa.

Panosta opiskeluun. Vaikka sitä luulis, niin ei mun panostaminen ole koulussa mitenkään suurta. Yritän mennä aina sieltä mistä aita on matalin, joten täytyy tehdä tähän muutos.

Yritä innostua liikunnasta. Tää kohta on jo hiukan hankalampi. Mulla ei oo kilpatanssin lopettamisen jälkeen tehnyt sitten yhtään mieli liikkua, eikä kyllä amiksen ensimmäisen vuoden jälkeen muutenkaan. Tällä hetkellä tavallaan kiinnostaisi salilla käynti, ainoa vika vaan että vihaan yleisiä saleja.

Tutustu uusiin ihmisiin tai vähintäänkin pidä yhteyttä vanhoihin kavereihin. Oon tavallaan sosiaalinen ihminen, mutta en sitten kuitenkaan. Mä kuitenkin rakastan tutustua uusiin ihmisiin.

Panosta blogiin. Oikeastaan tää ja ensimmäinen kohta on toisiinsa aika johdannollisia - tavallaan, en kuitenkaan käytännössä, tää on valokuvausblogi, jossa on enemmän lifestyleä kuin valokuvausta.

Juo enemmän vettä ja vähemmän kahvia. Kokeile uusia teemakuja.

Syö monipuolisemmin & opettele syömään aamupala. Voi kamaluuden kurjuus kun päivät tuppaa alkamaan hieman huonohkolla rytmillä jos ei ruokaa saa - erityisesti sillon kun meillä on liikuntaa ja vasta liikunnan jälkeen ruokailu.

Eihän nää ihan rehellisesti kovin kummosia tavotteita ole; jos onnistun joissain olen tyytyväinen. Mitään en kuitenkaan lupaa, mutta tavoittelen. Tavoitellaanhan nykyään täydellisyyttäkin, eikä vain luvata itselle että "ensi vuonna minä sitten olen täydellinen ihminen!"

Toivottavasti näissä onnistun. Teittekö te itsellenne tavoitelistaa vuodelle 2016/mahdollisia lupauksia?

No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.