Sep 12, 2016

Halikko on hasu paikka001

002

003

004

005

006

007

008

011

012

014
"Sun kelakortissa lukee kotipaikkana Halikko ni oot halikkolianen", näin mulle sanottiin ensimmäisen kerran vuonna 2013. Ei siinä mitään, ehkä asiat toimii noin. En mä silti tiiä Halikosta mitään ja jouduin kysymään kaverilta et onko Halikossa jotain luontopolkua, vaikka oisin voinut tän tiedon netistäkin ettiä :D..

Päädyin kuitenkin Halikon vesitornille, josta oli ihan huikeet näkymät alas ja ihan järjetön pudotus. Olin siis kalliolla, en siel vesitornin huipulla, sinnekkin kyl pääsis jos se olis joskus auki tai jotain. En jaksanut tai kyennyt ottamaan asiasta selvää, olin laiskapylly. Mutta sain nättejä kuveja kuitenkin joten asialla ei kuitenkaan ole niin merkitystä. Tonne vois yrittää kans talvella ehtiä, kallio voi toisaalta olla hiukan liukas sillon..

2 comments:

  1. Hei mä oon kans asunu Salossa! Tosin Halikosta en tiiä muutaku sen koulun (Armfelt jossa ite kävin ysin loppuun) + lukion ja Prisman + sen pienen ostarin missä oli joku K-market, pizzeria ja jotain. Mut kivoja kuvia, en tienny et siellä jossain on tämän näköistä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaahhh, kiitos bloggerin uuden käyttöliittymän, en nähnyt tätä kommenttia kuin vasta nyt :D.. rip. Mutta joo nää on sieltä Halikon vesitornilta! joo pizzeria on edelleen pystyssä, joskaan en sieltä suosittele mitään tilaamaan, ja K-market taisi kaatua juurikin tänä vuonna :D

      Delete

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.