Nov 14, 2018

"lapland" + norway

ScRoLl dOwN fOr EnGliSH jeesDSC_2432

jeesDSC_2461

jeesDSC_2451

jeesDSC_2510

jeesDSC_2507

jeesDSC_2572

jeesDSC_2577

jeesDSC_2586

jeesDSC_2592

jeesDSC_2599


Vaan 3kk sitten otettuja kuvia Lapista ja Norjasta, kun meillä oli siellä partioleiri.  Ei siinä, missasin sen THE jutun sieltä Lapista, jonka muuten missasin sillonkun olin riparilla vuonna 2013. Eli sen vaelluksen tunturille. Olin kipeänä, jälleen. Pitänee tehdä siis omatoiminen reissu Lappiin.

Sen lisäksi että oltiin Lapissa, käytiin myös Norjan puolella. Too bad että olin juuri tullut kipeäksi niin kuvat ovat erittäin vähäisiä Norjan puolelta. Ihan kuten ne ovat koko reissultakin, mutta lähinnä keskityinkin vain siihen seuraan ja kaikkeen muuhun hauskaan.


/Only 3months late this post is. But! This post contains some pictures from my scout camp what I had back in summer. And I missed THE thing too, wich was hike to the mountain (again, btw, bc I missed that kind of hike back in 2013 when I was at confirmation school). I was sick, so gosh maybe I need to go by myself to there. 

Plus, also because we were at the Lapland we HAD to go to Norway. Too bad that I just came sick when we had this specific trip to Norway, but I was more interested about chilling with my friends, rather than just take pictures. 

No comments:

Post a Comment

Kyllä, kommenttien valvonta on käytössä. Ja ei, älkää lähettäkö viestiänne montaa kertaa. Kyllä, luen kaikki kommentit, vaikken niihin vastaisikaan.

Kiitos.