emilia


ScRoLl DoWn fOR eNGLish

Mä oon Emilia, oon syntyny vuonna 1998. Oon sukupuoleltani nainen ja mun kansalaisuus on suomi. Oon asunu pienestä elämästäni noin kahdeksantoista vuotta Salossa, mutta sittemmin muuttanut helvettiin sieltä. Tällä hetkellä olinpaikkani on ei niin aurinkoinen Viro. 

Mulla on pohjakoulutuksena datanomin koulutus. Mä oon kiinnostunut koodauksesta, valokuvauksesta ja piirtämisestä - sekä kirjoittamisesta. Mä oon kuvannut vuodesta 2013, aktiivisesti pari vuotta, nyt se on ollut vähän on-off hommaa.

Mun urahaaveet ja haaveet tulevaisuuden suhteen on melko simppelit. Isona mä haluisin olla ehkä websivujen suunnittelija, ehkä graaffikko. Tai ehkä joku somepersoona. En tiedä.

Koska blogissa on aika vähän lifestyle juttuja, joskus kuitenkin niitäkin, niin pelit ovat aika iso juttu. Tällä hetkellä pelit ei oo ihan niin suuri osa elämää kuin ehkä aikaisemmin, mutta jotain tulee edelleen pelattua. Yksinpelit on edelleen se THE juttu. Pelialustoihin kuuluu tällä hetkellä Nintendo Switch ja Playstation 4.

Valokuvaukseen kuitenkin palatakseni, niin kuvat otetaan Nikon D3100, johon mulla on kittiobjektiivi sekä AF-S Nikkor 55-300mm. Jalustakin saattaa olla joskus mukana. Kuvat puolestaan muokkaan Affinity Photolla sekä tarvittavat grafiikat teen ohjelman sisarella Affinity Desingerilla.

Tosta alhaalta kuitenkin löydät juttuja millä mut voi tavoittaa, jos haluaa mut tavoittaa.


//Hi, my name is Emilia (Em, Emi is fine, if you can't pronounce my name :'')), born in beautiful year of 1998. I am not currently located in Finland - not so sunny Estonia.  I do some commission work for logodesign I can earn like some small moneys. 

My interest are mostly gaming related, but I like to write and draw. Sometimes you might see me with my camera (which is Nikon D3100) but usually not.  

In this blog you can sometimes see something gaming related, sometimes something like photographing and sometimes maybe you can see those 6 months breaks what I take from blogging. 

All photographs taken here are mine, unless stated otherwise. I use Affinity Photo for image processing and Affinity Design for graphics. 

But yeah thats it, enjoy your time here. 


contact → ahokas.emilia@gmail.com
snapchat → hopeaprinsessa
instagram → @memelimia